“DÜZCE BİR 5 YIL DAHA KAYBETMESİN!”

‘En büyük projemiz sizlerle birlikte çalışmak.’ diyerek Düzce Belediyesi’ni ortak akılla yönetmenin sözünü veren MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, ‘Ulaşılabilir belediye ve ulaşılabilir başkan olma ilkesiyle şehrimizin kronik sorunlarını halkla istişare halinde çözeceğiz.’ dedi.

“DÜZCE BİR 5 YIL DAHA KAYBETMESİN!”

‘En büyük projemiz sizlerle birlikte çalışmak.’ diyerek Düzce Belediyesi’ni ortak akılla yönetmenin sözünü veren MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, ‘Ulaşılabilir belediye ve ulaşılabilir başkan olma ilkesiyle şehrimizin kronik sorunlarını halkla istişare halinde çözeceğiz.’ dedi.

29 Şubat 2024 Perşembe 13:04
“DÜZCE BİR 5 YIL DAHA KAYBETMESİN!”

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde halkla buluşmaya ve hedeflediği projeleri anlatmaya devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, seçim kazanmak için yapamayacağı sözler vermiyor, tüm vaatlerinin altını dolduruyor.

Girdiği her ortamda gönüllere misafir olan ve yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Eser, esnaf, STK ve mahalle buluşmalarını ivmeyi düşürmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda Düzce Gürcü Kültür Derneği yönetimi ile buluşan, Kiremitocağı Mahallesi’nde esnafların dükkanına konuk olup ikram edilen çay eşliğinde sohbet eden ve Beçi Mahallesi’nde kahvehane ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Eser, başkan seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği yatırımlar ve şehrin süregelen sorunlarından bahsetti.

“TOPLUMUN HER KESİMİNDEN GELEN SESE KULAK VERECEĞİZ”

“Belediyenin imkanlarını doğru kullanmazsanız şehri bir yere getiremezsiniz.” diyen Başkan Adayı Eser, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“1999 depremlerinden bu yana devam eden yapılaşma süreci hala istenilen seviyede değil. Yanı başımızdaki Sakarya da aynı hasarı almıştı ancak kısa sürede kalkındı. Düzce bunun gerisinde kaldı. Şehrin modern ve Düzce’nin dokusunu yansıtacak şekilde tekrar ayağa kaldırılması gerekiyor. Atacağımız her adımda, alacağımız her kararda esnafımız, vatandaşımız olacak. Toplumun her kesiminden gelen sese kulak vereceğiz. Ben bu göreve inşaat mühendisi olmamın da verdiği tecrübe ve deneyim ile ‘Daha yaşanabilir bir Düzce’ hedefiyle talip oldum. Halkımız yani sizlerin teveccühü ile Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğum zaman hizmet nasıl yapılırmış, sorunlar nasıl çözülürmüş, eksik kalan çalışmalar nasıl hızla tamamlanırmış göstereceğiz.”

“DÜZCE MERKEZE SIKIŞTIRILDI”

Tüm kamu binalarının şehrin göbeğinde toplanması yüzünden Düzce’nin merkeze sıkıştırıldığını vurgulayan Başkan Adayı Eser, bu durumun trafik başta olmak üzere birçok olumsuzluğu beraberinde getirdiğini söyledi.

“SU SORUNUNU NEDEN BU ZAMANA KADAR ÇÖZEMEDİLER?”

Eser, Düzce şehir merkezinde sık tekrarlayan su kesintilerine atıfta bulunarak, “Düzce’de suyumuz yok. Mevcut ve önceki belediye başkanları niye yapmadı şimdiye kadar? Basit zorlaştırılıyor. Düzce’de yapılmayanları yapalım istiyoruz. ‘İhtiyacı olana sor mantığıyla’ hareket edeceğim. Nasıl en iyisini yapabiliriz diye çalışacağız. Bir çeyrek asır geçmiş, yapılanlar ortada. Bir 5 yıl kaybımız da olmasın. Üst geçitler neden yapılmıyor? İnsanlar neden çile çekiyor? Akıllı kavşak yapalım istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin üst kavşak yapacak parası yok mu? Vereceğiniz desteği kendinize vermiş olacaksınız.” dedi.

“KİM MAĞDURSA, SORUNU VARSA SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ”

“Belediyecilik demek vatandaşları gözetmek demektir.” diyen Eser, konuşmasına şöyle devam etti: “Biri yapıyor, biri yıkıyor. Saat kulesi yapıyorsun, karın doyuruyor mu saat kulesi ile? Hastane yetmemiş. Niye bunun ilerisini düşünmüyorsunuz? Şehri iyice küçülttünüz. Kim mağdursa, sorunu varsa sıkıntılarını çözeceğiz. Ne istiyorsanız yapacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.