CHP’Lİ ÖZCAN KİMİN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili Talih Özcan, Kitabın Ortasından Programının ‘Nasıl İzah Edersiniz?’ bölümünde, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sorduğu isimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Özcan Düzce’nin siyasetçileri, bürokratları ve iş dünyasının tanınmış simaları hakkında neler söyledi?

CHP’Lİ ÖZCAN KİMİN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili Talih Özcan, Kitabın Ortasından Programının ‘Nasıl İzah Edersiniz?’ bölümünde, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sorduğu isimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Özcan Düzce’nin siyasetçileri, bürokratları ve iş dünyasının tanınmış simaları hakkında neler söyledi?

27 Kasım 2023 Pazartesi 14:41
CHP’Lİ ÖZCAN KİMİN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu, Öncü TV ekranları, 100.2 Radyo Öncü, Radyo Özgür ve Radyo Kent ortak yayınıyla geniş kitlelere ulaşan ve Düzce’nin gündemine ışık tutan Kitabın Ortasından programının geçen hafta Cuma günü yayınlanan bölümünün konuğu CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan oldu.

Konuşulmayanların konuşulduğu Kitabın Ortasından Programının ‘Nasıl İzah Edersiniz?’ bölümünde Ünsal’ın siyasetten – bürokrasiye kadar Düzce’nin tanınmış simalarını değerlendiren Özcan, kendisi hakkında sorulan soruya ise “Ben naifliği seviyorum” diyerek cevap verdi.

Özcan kendisine sorulan isimleri şu şekilde değerlendirdi:

“Cemşit partimizin çocuğudur”

Semih Cemşit: Partimizin çocuğudur. Büyük hizmetleri vardır. Bizim başarılarımızda katkıları vardır. Ekip çalışması ruhu vardır. Takdir ederim.

“Dağıtanlı’nın partimize büyük katkıları var”

Özcan Dağıstanlı: Daha yeni başladı. Süreç bize bazı şeyleri gösterecek. Ekip ruhuyla çalışacağız. Yeni merkez ilçe başkanımız var Sinan Doğan. Biz şimdi takımı biraz gençleştirdik. Yerel seçimlerde hep beraber çalışacağız.

“Darıyerli ile başarıyı birlikte getireceğiz”

Faruk Darıyerli: Şehirde tanınan biridir. İnşallah yerel yönetimlerde de bizlerle beraber olur. Başarıyı beraber getireceğiz.

“Bıyık’ın Düzce’ye hizmetleri çok”

Erdoğan Bıyık: Hizmetleri çok. Takdir ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

“Ergüder’in uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını destekliyorum”

İbrahim Ergüder: Uyuşturucuyla büyük mücadele eden, kararlı ve inançlı biri. Gönülden destekliyorum.

“Tanju Özcan’ın Türkiye’ye mal olduğunu düşünüyorum”

Tanju Özcan: Türkiye’ye mal oldu diye düşünüyorum. Tanju Özcan ihraç edilecek diye söylüyorlar. Ama Türkiye’ye mal oldu. Başarılar diliyoruz.

“Keleş Düzce’ye AK Parti’de hizmet yaptı”

Mehmet Keleş: Geçmişte AK Parti’de hizmet yaptı. Bana göre başarılı hizmetleri var. Görevden alınmayı hak etmedi diye düşünüyorum. Şu anda İyi Parti’den aday. Ona da başarılar diliyorum.

“Er’in takdir ediyorum”

Yunus Özay Er: Çok seviyorum. Gerçekten takdir ediyorum. Çok da naiftir. İnsan canlısıdır. Onunla siyaset yapmak çok isterim. Dostluğu da dosttur. Onun düşmanlığı değil, kardeşliği olur.

“Vali Selçuk Aslan başarılı bir bürokrat”

Selçuk Aslan: Her gittiği yerde başarıları var. Kiminle konuştuysam kendisinden kötü bahseden olmadı. Bir marka olmuştur. Biz de yan yana olacağız. Düzce’ye yakın olacağız. İnşallah valimizi yollamayız, burada kalır.

“Düzce’ye Ümit Yılmaz gibi insanlar lazım”

Ümit Yılmaz: Parlamentoda MHP’li vekillerle bir araya geliyorum. Herkes onu çok takdir ediyor. Parlamentoda Düzce’yi güzelce temsil etmiştir. Düzce’ye böyle insanlar lazım.

“Rıdvan Bilgin gelecekte muhtemel adaylarımızdan birisi”

Rıdvan Bilgin: Gelecekte muhtemel adaylarımızdan biri. Düzce’ye faydalı olur diye düşünüyorum. Geçmişte siyasi deneyimi de var. Düzce’ye bu başarısını kullanırsa çok faydalı olur. Başarılar diyorum.

“Fikret Albyark’ın yaptıkları ilk etapta anlaşılmadı, ama şu anda anlaşılıyor”

Fikret Albayrak: Sahilin bugün düzenli olmasını ona borçlu. Onun yaptıkları ilk etapta anlaşılmadı ama şu anda anlaşılıyor.

“Siyasette Aslıhan Tüysüz’e güvenirim”

Aslan Tüysüz: Benim kardeşimdir ona o gözle bakarım. Çok sevecendir, hizmetleri vardır. Siyasette onlara güvenirim.

“Ömer Faruk Türkseven gönül adamı, Düzce’nin evladı”

Ömer Faruk Türkseven: İyi dost. Gönül adamı, halk adamı. Düzce’nin evladı.

“Sadullah Ünsal sözünü hiçbir şeyden sakınmıyor”

Sadullah Ünsal: Radikal. İçinden ne geliyorsa söyleyen, sözünü hiçbir şeyden sakınmayan, direk ateş eden.

“Beni halk taktir etsin”

Talih Özcan: Halk bizi takdir etsin. Ben naifliği seviyorum. Ayıp nedir bileni söylüyorum. Bir şeyi yaparken yarın yine konuşmaya yüzüm olsun istiyorum. Birisinin kalbini kırmak istemiyorum. Vatandaş olmak istiyorum. Düzce’ye hizmet etmek istiyorum. Niyetimizin samimi olduğunu Düzcelilerin bilmesini istiyorum. Oy verenlere mahcup olmak istiyorum. Halkımla beraber olmak istiyorum.

Programın tamamını izlemek için tıklayınız

HABER: Savaş ARI

Son Güncelleme: 27.11.2023 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.