ÇAKIR DOBRA DOBRA KONUŞTU…

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, konuk olduğu “Kitabın Ortasından” programının ikinci bölümünde, kendisine yöneltilen “Halkın arasına girmiyor” eleştirilerine cevap verdi. Kendisinin klavye siyasetçisi olmadığını söyleyen Çakır, “Bizim Ankara’da yükümüz ağır” dedi. Çevre illerin Düzce’yi kıskandığı ifadesini kullanan Çakır ayrıca, Düzce’nin Bolu’dan önde olduğunu söyledi. Akçakoca’da Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) kapatılmasına da değinen Çakır, milletin zarar görmesini istemediklerini vurguladı.

ÇAKIR DOBRA DOBRA KONUŞTU…

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, konuk olduğu “Kitabın Ortasından” programının ikinci bölümünde, kendisine yöneltilen “Halkın arasına girmiyor” eleştirilerine cevap verdi. Kendisinin klavye siyasetçisi olmadığını söyleyen Çakır, “Bizim Ankara’da yükümüz ağır” dedi. Çevre illerin Düzce’yi kıskandığı ifadesini kullanan Çakır ayrıca, Düzce’nin Bolu’dan önde olduğunu söyledi. Akçakoca’da Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) kapatılmasına da değinen Çakır, milletin zarar görmesini istemediklerini vurguladı.

08 Aralık 2021 Çarşamba 18:37
ÇAKIR DOBRA DOBRA KONUŞTU…

Değindiği konular ve siyasetten iş dünyasına, birbirinden farklı konukları ile Düzce’nin gündemine ışık tutan, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programı Öncü TV ve 100.2 Radyo Öncü ortak yayınıyla ilgi ile takip edilmeye devam ediyor.

“Düzce’nin değerlerine sahip çıkıyoruz”

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Kitabın Ortasından Programına konuk olan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, programın ikinci bölümünde Cumhur İttifakı Milletvekilleri olarak Düzce için çalıştıklarını dile getirdi. Düzce’nin değerlerine sahip çıktıklarını vurgulayan Çakır,  “Ben AK Parti’nin milletvekiliyim, AK Parti mensubuyum. AK Parti olmazsa, ben Fahri Çakır olarak başka bu siyasi arenada olmazdım. AK Parti olmasaydı, ben milletvekili olabilir miydim? Ben bağımsız bir milletvekiliyim desem, bana kimse oy vermez. Parti işi bir takım işidir. Düzce’de Cumhur ittifakının 3 milletvekili var. Düzce sahipsiz olur mu? Düzce’nin asıl sahibi Düzcelinin ta kendisi. Biz yereldeki bütün sorunları Ankara’ya daha sağlıklı taşıyoruz. Biz, Düzce’nin ve Düzceli’nin değerlerine sahip çıkıyoruz. Çünkü Düzceli Düzce’sine sahip çıkıyor. Biz de hizmeti elimizden geldiği kadar getirmeye çalışıyoruz. Hatamız vardır, eksiğimiz vardır, ama utanacağımız bir eylemimiz yok. Cumhur ittifakı milletvekilleri olarak çalışıyoruz, inanın bizi çevre illerimiz bile kıskanıyor. Mevcut imkânları doğru dürüst kullanırsak, Düzce Ankara’ya hiç el açmadan bile yürür gider, çünkü potansiyel var” diye konuştu.

“Billboard siyasetçisi, klavye siyasetçisi değilim”

Kendisinin halkın içine fazla girmediği eleştirilerine de değinen Çakır,  “Vatandaşımızın söylediği bizim için çok önemli. Ancak şunu bir kere daha altını çizerek söylemeliyim ki, biz partiliyiz ve siyaset yapıyoruz. Ben billboard siyasetçisi, klavye siyasetçisi değilim. Ben bunları yapanları da yanlış buluyorum. Biz bireysel olarak siyaset yaptığımız için, bunları yaparsam, partiyi ikinci plana atmış olurum. Vatandaş bunu söylerken, doğru söylüyor. Çünkü seçtiği bir insanı yanında görmek, sokakta görmek istiyor. Ama mazeret olarak söylemiyorum, bizim Ankara’da yükümüz ağır” şeklinde konuştu.

“Biz Bolu’dan öndeyiz”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Akçakoca ve Yığılca’yı Bolu’ya bağlamak için çalışmalarımız var” açıklamasını da değerlendiren Çakır,  “Biz tabii Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı takip ediyoruz. İlk mülteci düşmanlığı ile gündeme geldi. Benim Özcan’ın söylemlerini kabul etmemiz mümkün değil. Ben Düzce ile Bolu’yu mukayese etmeyi sevmiyorum. Ama şunu söyleyeyim, biz sanayide, yatırımlarda Bolu’dan öndeyiz. Turizm konusunda pek iddialı konuşmayayım, biz her konuda Bolu’nun önündeyiz. Biz özellikle ekipmanlarda da biz Bolu’dan öndeyiz. Çünkü bunu biz yaptık, bakın ben yaptım demiyorum. Bu konuda bütün arkadaşlarımızın payı var. Bu AK Partinin icraatları değil mi?” ifadelerine yer verdi. 

“Biz milletimizin zarar görmesini istemeyiz”

TMO’nun Akçakoca’da fındık alım merkezinin kapatılması ile ilgili de konuşan Çakır, “TMO devrede, ama önceki yıllar gibi alım gelmedi, alım gelmediği için kapattı. Ben ne tüccar düşmanıyım, ne de tüccar avukatıyım. Buraya Ferrero geldi, yatırım yaptı. Ama benim de bir devletim, bir sahibim ve yönetim kudretim var. Ferrero özel bir sektör, yabancı bir yatırımcı. Dolayısıyla fındık fiyatlarını biz TMO ile regüle ettik. Dolayısıyla Türkiye’de bu tür yatırımcıların daha çok olması lazım, ama tekelleşmeye izin vermemek lazım. Bu da devletin görevi. Ama biz milletimizin zarar görmesini istemeyiz” ifadelerini kullandı.  

“Ben Muharrem Tozan’a her zaman kefilim”

Gümüşova OSB’nin mütevelli heyetinde, Gümüşova Belediyesi’nin yer almaması sorusuna cevap veren Çakr, son olarak şunları söyledi:

“Ben bu konuyu iki sefer Sayın Valimizle konuştuk, MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ile görüştüm. Gümüşova Mütevelli Heyetinde Gümüşova Belediyesinin olması lazım. Gümüşova Belediyesini Gümüşova Mütevelli Heyetinde olmasını benim partimden de istemeyenler var, başka partiden de istemeyenler var. Hem siyasi hem de idari taraftan bu olmaması lazım. Muharrem Tozan, agresif dersin, Muharrem Tozan çok inatçı dersin, ama Muharrem Tozan hırsız diyemezsin, kendisine çalışıyor diyemezsin. Ben her zaman kendisine kefilim. Ama şu ana kadar istediğimiz noktaya gelemedik. Bu konuda Ümit Yılmaz ile birlikte hareket ediyoruz.”

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84