‘BU YATIRIMLAR DÜZCE’Yİ ŞAHA KALDIRIR’

Düzce’yi üretken, bütüncül ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için göreve talip olan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, sahadan ayağını çekmeden, durmadan, yorulmadan Düzceliler ile buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Mübarek Ramazan ayında hemşehrileriyle bir araya gelerek Düzce’ye kazandırmak istediği eserleri anlatan Başkan Adayı Yılmaz Eser’in projelerini dinleyen Düzceliler, ‘Bu yatırımlar Düzce’yi şaha kaldırır.’ görüşünde birleşiyor.

‘BU YATIRIMLAR DÜZCE’Yİ ŞAHA KALDIRIR’

Düzce’yi üretken, bütüncül ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için göreve talip olan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, sahadan ayağını çekmeden, durmadan, yorulmadan Düzceliler ile buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Mübarek Ramazan ayında hemşehrileriyle bir araya gelerek Düzce’ye kazandırmak istediği eserleri anlatan Başkan Adayı Yılmaz Eser’in projelerini dinleyen Düzceliler, ‘Bu yatırımlar Düzce’yi şaha kaldırır.’ görüşünde birleşiyor.

16 Mart 2024 Cumartesi 12:55
‘BU YATIRIMLAR DÜZCE’Yİ ŞAHA KALDIRIR’

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, seçimlere 2 hafta gibi bir süre kala yoğun destekle Düzce sokaklarında hemşehrileriyle bir araya gelmeye ve projeleri ile gönülleri kazanmaya devam ederken, mevcut yönetimin eksiklerini de dile getirmeyi sürdürüyor. Düzce’nin ulaşımdan turizme, sosyal hayattan kentsel ihtiyaçlara kadar her beklentisine cevap verecek projeler hazırlayan Başkan Adayı Eser, Düzce’yi sorunlardan arınmış bir şehir haline getirmeye söz veriyor.

D-100 KARA YOLU VE BEÇİ BÖLGESİ’NDEKİ TRAFİK SORUNU “ÜST GEÇİT VE AKILLI KAVŞAK” PROJESİ İLE BİTECEK

Belediye başkanı olması halinde, trafik sorununu çözmek için D-100 kara yolu ve Beçi Bölgesi’ne Üst Geçit ile Akıllı Kavşak projeleri hazırlayacağını ifade eden Eser, şu ifadelere yer verdi: “Biliyorsunuz, 1999 depremlerinden sonra konuşulan neydi?’ Düzce’de geniş caddeler yapılacak, ferah ve refah bir şehir olacak.’ Hep konuşulan buydu. Ne oldu? Geldiğimiz noktada Düzce çok sıkıştırıldı. O zaman da ben kamuya iş yapıyordum ve çok uyarılarda bulundum. Kamunun büyük binaları buralara yapılmaz, şehir merkezi dar. Çünkü ulaşımla ilgili bir yoğunluk var, yoğunluk olduğu için, problem oluyor. Düzce’de otopark sıkıntısı var. Geldiler, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni de buraya yaptılar, bunlar çok büyük yatırımlar. Buralarda bir insan yoğunluğu oluyor. Düzce’nin yolları bunu kaldırmaz. Ben yıllardan beri dile getirdim, D-100 kara yolunda Hal Kavşağı, Olimpiyat, Öztürkler Kavşağı, Kervan’ın da iç kısmı, buralarda çok ciddi bir trafik sıkıntıları var. Mesela ben Körpeşler Mahallesi'nde oturuyorum, sabah evden çıkıyorum trafik Kuzey’den – Güney’e ciddi sıkıntı. Akşam saatlerinde Güney’den Kuzey’e çok büyük sıkıntı yaşanıyor. Biz bunu nasıl çözeceğiz? Eski yönetimlerin uyguladığı Yonca Kavşak olmuyor. Yonca Kavşak dediğim, Kervan’da yapılan bir kavşak türü. Ben geliştirdiğim projeye göre, Hal Kavşağı ile Olimpiyat Kavşağı’na Ankara ve İstanbul yönüne birer üst geçit yapacağım. Yine Öztürkler Kavşağı'nda üst geçitle birlikte sağa bir giriş vereceğim. Otobandan, terminalden çıkan araçların rahat ulaşım sağlamaları için Kervan’da ve yine Beçi Bölgesi’nde birer üst geçit şart.”

‘SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KAMPÜSÜ’ KÜLTÜRLERİ KUCAKLAYACAK

Düzce’nin çok sayıda kültürel zenginliğe ev sahipliği yaptığını anımsatan Başkan Adayı Eser, milletleri temsil eden derneklerin tek çatı altında toplanması için ‘Sivil Toplum Kuruluşları Kampüsü Projesi’ni hayata geçireceklerini vurguladı. Düzce’de önceki yönetimlerin bu tür projeleri dağınık şekilde yaptığına işaret eden Eser, halkın teveccühü ile seçilmesi halinde bu kampüsün hem Düzceliler’in hem de farklı kültürleri merak eden çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olacağını vurguladı.

GENÇLİK VE SPOR KAMPÜSÜ PROJESİ: HER YAŞTAN BİREYİ SPORTİF AKTİVİTELERE YÖNLENDİRECEK

Düzce’de her yaştan vatandaşa hitap edecek Gençlik ve Spor Kampüsü Projesi’nin detaylarını anlatan Eser, “Bu projemiz, çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak ve serbest zamanlarını en uygun şekilde değerlendirmesine yardımcı olacak. Öğrencilerin birbirini tanıması, birbiriyle kaynaşması ve güzel vakit geçirmesine imkan sağlayacak. Her yaştan bireyi sportif aktivitelere yönlendirecek ve planlı yaşam alışkanlığı kazanmasına destek olacak. Aynı zamanda gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya destek verecek.” diye konuştu.

SOKAK HAYVANLARI SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM: ‘EVCİL HAYVAN OTELİ BAKIM VE TOPLAMA MERKEZİ’

Düzce’de sürüler halinde gezerek vatandaşları tedirgin eden sokak hayvanları sorununun giderek derinleştiğini vurgulayan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser, bu sorunu hem can dostların yaşam hakkını gözeten hem de vatandaşın mağduriyetini sona erdiren bir projeyle çözüm bulacaklarını vurguladı. Kontrolsüz üremeye bağlı olarak her geçen gün sayıları giderek artan başıboş köpek ve kedilere yönelik ‘Evcil Hayvan Oteli Bakım ve Toplama Merkezi’ projesini hayata geçireceklerini belirten Eser, ‘Bu proje ile kontrolsüz üremenin önüne geçmekle birlikte hasta ve bakıma ihtiyacı olan sokak hayvanlarını da rehabilite edeceğiz. Sahipsiz sokak hayvanlarını daha iyi koşullarda barındırmak, tedavi ve rehabilite etmek amacı ile kapsamlı bir donanıma sahip olacak ‘Evcil Hayvan Oteli Bakım ve Toplama Merkezi’miz bu önemli probleme merhem olacak.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.