AK Parti’den Gümüşova’ya Çıkartma

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gümüşova ilçesine Ana Kademe Başkanlarla çıkartma yaparak, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti’den Gümüşova’ya Çıkartma

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gümüşova ilçesine Ana Kademe Başkanlarla çıkartma yaparak, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.

28 Şubat 2017 Salı 10:03
AK Parti’den Gümüşova’ya Çıkartma

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretleri kapsamında Gümüşova ilçesine giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gümüşova ilçesindeki ziyarete İl Başkanı Hikmet Keskin’in yanı sıra Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gümüşova İlçe Başkanı Necmi Kurt ve Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap tarafından karşılanan Keskin ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İlçedeki tüm esnafları ziyaret eden Keskin, taksi durağına giderek taksi esnafıyla da görüştü. İlçedeki tüm dükkanlara girerek esnafın halini hatırını soran Keskin, 16 Nisan’da destek istediklerini kaydetti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından İlçe Kaymakamlığına geçen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Kaymakamı İsmail Sündük ile çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gümüşova İlçe Kaymakamı Sündük, ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.

Belediyeden Bilgi Aldı

Gümüşova ilçesine ziyaret gerçekleştiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap’ı makamında ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Keskin ve heyet, Gümüşova ilçesinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gümüşova ilçesinin kısıtlı imkanlarına rağmen başarılı çalışmalara imza attığını kaydederek, tüm teşkilatlara ve Belediye Başkanına teşekkür etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ardından Gümüşova Muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını doldurulan formlarla bildiklerini kaydeden Keskin, yüz yüze görüşmek için bu toplantının ayarlandığını belirtti. İlçedeki tüm muhtarları tek tek dinleyerek yapılması gerekenleri not eden Keskin, sorunların hepsini 2019 yılına kadar bitireceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84