“2 MARKA OTEL İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce’ye kazandırmak üzere 2 marka otel ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Turizm’de Düzce’yi marka şehir yapmak için çalışmaların sürdüğüne işaret eden Öztürk, “Düzce çok iyi yerlere gelecek, bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

“2 MARKA OTEL İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce’ye kazandırmak üzere 2 marka otel ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Turizm’de Düzce’yi marka şehir yapmak için çalışmaların sürdüğüne işaret eden Öztürk, “Düzce çok iyi yerlere gelecek, bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

25 Ocak 2024 Perşembe 14:11
“2 MARKA OTEL İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, uluslararası kamuoyunda bacasız sanayi olarak gösterilen turizm konusunda çalışmalar sürerken, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, bu konudaki çalışmaları Öncü TV Haber Müdürü Canan Üstüner’in hazırlayıp sunduğu Öncü TV ekranlarının sevilen sabah kuşağı “Güne Merhaba” programında anlattı.

Düzce’de turizm konusunda en büyük sıkıntının yatak sayısının olduğuna dikkat çeken Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün bu sıkıntının giderilmesi için Türkiye’nin 2 büyük otel markası ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti.

“Turizmde çok büyük yol kat ettik”

Düzce’nin yapılan çalışmalar neticesinde turizmde çok büyük yol kat ettiğini kaydeden Öztürk, “Düzce tabiri caiz ise doğum sancısı çekiyor. Turizm biz istemesek de bundan sonra durdurulamaz. En büyük sıkıntımız yatak kapasitesiydi. Şu anda 2 marka otelle sayın bakanımız ön görüşmelerini yaptı. Yine marka bir hastaneyle de görüşmeleri var. Turizmde Sapanca olalım istemiyoruz. İstanbul’un arka bahçesi oldu. Düzce’yi planlayarak ne tarafa büyüyeceğiz bunu planlayıp yapmalıyız. Mesela Yığılca’da hangi turizmi yapacağız, Gölyaka’da hangisini yapacağız, ne kadar konaklamaya izin vereceğiz? bunun planlamasını yapıp harekete geçmek istiyoruz” diye konuştu.

“Turizmi tarım ile geliştirmek istiyoruz”

Turizmi doğru bir planlama ile tarım ile birlikte geliştirmek istediklerinin altını çizen Öztürk, “Planlaması bitti. Bundan sonra gözle görülür bir şekilde meyvelerini toplayacağız. Ben bu şehrin geleceğini tarım ve turizmde görüyorum. Bu ikisini de birbirinden ayıramayız. Otel açıldığında, gıda ihtiyacı olacak. Sütü, yoğurdu, peyniri, eti. Bunu vatandaşımız üretecek. Dolayısıyla pazarlama sıkıntısı çekmeyeceğiz. Hem göçü durduracak hem de tersine göçü sağlayacağız. Köylerimizin internet yapısına da çalışacağız. Köylerimizin, yoluna, okuluna çalışacağız. Köylerimizi yeniden canlandırmamız lazım. Vatandaşın sarf ettiği emeğin karşılığını almasını sağlamamız lazım” şeklinde konuştu.  

“Düzce çok iyi yerlere gelecek”

Düzce’nin gelecekte çok iyi yerlere geleceğini vurgulayan Milletvekili Öztürk, “Düzce’de fındıkta ocağından beş kilo alıyorsak ve 50 lira masraf ediyorsak Trabzon, Giresun’da maalesef 3 kilo alıp, 90 lira masraf ediyorlar. Bizim bu coğrafyamızı şans olarak görmek istiyorsak yatırım yapmamız lazım. Düzce Üniversitesi bu konuda ciddi çalışmalar yapıyorlar. Alternatif ürünler de yapabilirse asgari ücretle fabrikada iş aramak zorunda kalmaz. Türkiye’nin en genç iliyiz ve en genç il teşkilatıyız. Dolayısıyla bize güvenin, takip edin. Biz de size kulak veriyoruz. Düzce çok iyi yerlere gelecek bunu da hep birlikte başaracağız” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.