SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAYRAM BOYUNCA GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAYRAM BOYUNCA GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR

10 Nisan 2024 Çarşamba 13:58
SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAYRAM BOYUNCA GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR

Düzce il genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmeti sunulacak. İl Sağlık Müdürlüğü bayram tatili süresince, il genelindeki hastanelerin Acil Sağlık biriminde görev yapmak üzere, binlerce sağlık çalışanını görevlendirdi. 

Düzce’de Ramazan Bayramı coşkusu yaşanırken, vatandaşların bayramı huzur ve güven ortamında geçirmeleri için ek tedbirler devreye sokuldu.

Sağlık Bakanlığı’nın yayımladığı “Ramazan Bayramında Sağlık Hizmetleri” genelgesi uyarınca, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca, Düzce’de sağlık hizmetlerinin kesintiye uğramaması için Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ek görevlendirmeler yapıldı. 

Buna göre, Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile İlçelerdeki entegre hastanelerinin Acil Sağlık birimlerinde 2 bin 685 sağlık personeli, bayram tatilini görevlerinin başında geçirecek.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın, Düzce İl Genelinde hastane yöneticilerine, bayram tatili boyunca il genelindeki sağlık hizmetlerinin aksamaması için talimatlar verdiği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.