SADULLAH ÜNSAL’IN SORSUNA CEVAP VERDİ…

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, konuk olduğu “Kitabın Ortasından” programının ‘Nasıl İzah Edersiniz?’ bölümünde, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın siyasetten bürokrasiye, birçok isim hakkında yorumda bulundu. Keskin, yine Ünsal’ın sorduğu “Mustafa Keskin 2023 seçimlerinde Milletvekili Olacak mı?” sorusuna ise, “Bir dereyi geçerken ben şunu olacağım, ben bunu olacağım, demem mümkün değil” dedi.

SADULLAH ÜNSAL’IN SORSUNA CEVAP VERDİ…

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, konuk olduğu “Kitabın Ortasından” programının ‘Nasıl İzah Edersiniz?’ bölümünde, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın siyasetten bürokrasiye, birçok isim hakkında yorumda bulundu. Keskin, yine Ünsal’ın sorduğu “Mustafa Keskin 2023 seçimlerinde Milletvekili Olacak mı?” sorusuna ise, “Bir dereyi geçerken ben şunu olacağım, ben bunu olacağım, demem mümkün değil” dedi.

25 Kasım 2021 Perşembe 18:25
SADULLAH ÜNSAL’IN SORSUNA CEVAP VERDİ…

Öncü TV ve 100.2 Radyo Öncü ortak yayınıyla Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programı, Düzce’nin gündemini belirlemeye devam ediyor.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, konuk olduğu Kitabın Ortasından Programının “Nasıl İzah Edersiniz?” bölümünde, Sadullah Ünsal’ın siyaset ve bürokrasi dünyasından sorduğu birçok ismi değerlendirdi.

Ünsal’ın, Düzce kamuoyunda en çok merak edilen konu olan ‘Mustafa Keksin 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı olacak mı?’ sorusunu da yanıtlayan Keskin, ilk önceliğinin İl Başkanlığı görevini layıkıyla yapmak olduğunu dile getirdi.

Keskin, Ünsal’ın sorduğu isimleri şu şekilde değerlendirdi:

Cevdet Atay: “Heyecanlı, bir şeyler yapmaya çalışan bir bürokrat”

Cevdet Atay: Heyecanlı, bir şeyler yapmaya çalışan iyi bir bürokrat. Allah yolunu açık etsin. Devamlı görüşüyoruz, çalışıyoruz birlikte.

Tuncay Şahin: “Aklıma Doğru Yol Partisi geliyor”

Tuncay Şahin: Tuncay Şahini görünce aklıma Doğru Yol Partisi geliyor. Doğru Yol Partisinde siyaset yapmışlardı önceden. Onlar bizden daha iyi bilirler siyaseti. Onların duayenleri vardır çarşıda, ağabeylerimiz vardır. Onlar aklıma geliyor ve çalışıyoruz, görüşüyoruz. İYİ Parti’den Milletvekili adayı olup olamayacağını bilemem, niyetlerini okuyamam. Bu kendisinin verebileceği bir karar. Her hangi bir partiden aday olabilirler. Saygı duymak lazım.

Muhsin Yavuz: “Tecrübesini konuşturuyor”

Muhsin Yavuz: Muhsin başkanın 3. dönemi, tecrübesini konuşturuyor. Gerçekten Çilimli’de teşkilatımız ile birlikte büyük işler yapıyoruz. İnanın o Millet Bahçesi mükemmel olacak. İşte ihalesi ile uğraşıyorlar. Biz o yatırımı koparttığımız zaman çocuklar gibi sevindik, orası mükemmel bir yer olacak. Bir de Çilimli ilçesine açık spor merkezi yapacağız. Yani Çilimli tam gaz gidiyor.

Mehmet Hayri Şen: “Tüm muhtarlarımıza cevap veriyor”

Mehmet Hayri Şen: Genel Sekreterimiz gayet dürüst, başarılı, nazik, seviyeli. Tüm muhtarlarımıza cevap veriyor, İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte çalışıyor. Sevdiğimiz ve saydığımız bir arkadaşımız.

İlhami Caboğlu: “Düzce’de en çok İlhami Başkanla görüşüyorum”

İlhami Caboğlu: Düzce’de en çok İlhami Başkanla görüşüyorum. Çünkü Düzce’nin her hangi bir yerinde her hangi bir sıkıntı olduğu zaman birbirimizi arayıp da rahat rahat konuşabildiğim arkadaşım ve dostum.

Semih Cemşit: “Yeni görevi hayırlı olsun”

Semih Cemşit: Semih Cemşit’e yeni görevi hayırlı olsun. Cemşit sülalesini çok iyi tanıyorum. Ben de otoparkın orada doğdum, orada büyüdüm. Babaları ile anneleri ile hepsi ile bir ilişkim var. Yeniden hayırlı olsun.

Yasin Yılmaz: “Başarılı ve heyecanlı”

Yasin Yılmaz: Yasin hoca, başarılı ve heyecanlı bir arkadaşım.

Fahri Çakır: “Tecrübesinden faydalanıyoruz”

Fahri Çakır: Ben Fahri ağabeyimin, kurucu il başkanlığında görev aldım, merkez ilçe görevindeydim. Siyaseti ondan öğrendik. Köylere gittiğimiz zaman, o konuşabiliyordu, bizler konuşamıyorduk. Yani diğer Milletvekili adaylarımız da susuyordu, o konuşuyordu. Cumhurbaşkanımızla yakın görüşen ve ona irtibat ettiğini bildiğim bir milletvekili. Dolayısıyla biz tecrübesinden faydalanıyoruz.

Okan Yanmaz: “Belediye Başkanlığını çok istedi”

Okan Yanmaz: Okan Yanmaz benim 15 yıldan beri görüştüğüm, bir arkadaşım, dostum ve ağabeyim. Başarılı olmasını ümit ediyorum. Belediye Başkanlığı’nı çok istedi, çok aday oldu, kaybetti. Ama Allah nasip etti. Allah kimseyi mahcup etmesin. O benden eksiklikler ile ilgili bazı şeyler istiyor, ben de kendisine yardımcı oluyorum. Biz Okan başkan ve Akçakoca halkımız için elimizden ne geliyorsa belediyeye katkı veremeye hazırız, yapıyoruz da.

Mesut Sancaklı: “Bizim için çok değerli”

Mesut Sancaklı: Bizim için çok değerli. Özellikle biz bu aileleri önemsiyoruz. Geçmişinde Düzce’ye faydası olan kim olursa olsun, bütün aileleri önemsiyoruz. Mesut Sancaklı, bizim Meclis Başkan Vekilimiz. Her grup toplantısında onunla görüşüyoruz, kararları birlikte alıyoruz ve beraberce karar veriyoruz. Ben kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

Hüdaver Gösterişli: “Sosyal tarafı çok olan değerli bir büyüğümüz”

Hüdaver Gösterişli: Hüdaver abi, hepimizin tanıdığı, uzun yıllardan beri tanıştığımız bir ağabeyimiz. Tabii sosyal tarafı çok olan değerli bir büyüğümüz.

Birol Şahin: “Dava arkadaşım”

Birol Şahin: Birol Şahin dava arkadaşım. Partinin kurulduğundan beri hizmet yapan ve parti için ne kadar çok çalıştığını biliyorum. Bazı talihsizlikler ve yol kazaları olabiliyor. Ben Birol Şahin’i öyle değerlendiriyorum. O dönem AK Parti’ye faydalıda olacağına inanıyordum o tarihlerde. Ama hem bizden, hem bazı kendisinin fevri çıkışları olsun, bizim içimizdeki bazılarının hataları olsun, derken hepsi üst üste geldi ve böyle bir talihsizlik yaşandı. Sayın Cumhurbaşkanımızı ne kadar sevdiğini, onun için neler yapabileceğini biliyorum. Kaynaşlı için bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Yakup Demircan: “Gölyaka için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum”

Yakup Demircan: İlk Belediye Başkanlığı biliyorsunuz. Çok heyecanlı. Ben onu dinlerken siyasete yeni başladığımı hissediyorum. Çünkü ona bakınca da o ilk heyecanımı gözlerinden okuyabiliyorum. Çok heyecanlı bir şekilde gidiyor. Ben Gölyaka için, büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.

Fevai Arslan: “Onun fikirlerine her zaman ihtiyacımız var”

Fevai Arslan: Fevai Arslan, benim 5 yıl İl Başkanlığımı yaptı. Ben siyasetin, İl Başkanlığının nasıl yapılacağını ben Fevai Arslan’dan öğrendim. Siyaseten çok tecrübeli. Onun fikirlerine her zaman ihtiyacımız var. Bu parti de her kim görev almışsa, biz onların tecrübelerinden faydalanacağız. İyi olan şeyleri alacağız, hatalarını yapmamaya çalışacağız.

“Mustafa Keskin, 2023 seçimlerinde aday olacak mı?”

Şu anda bizim anlayışımız gereği, böyle bir hedefim yok. Şu anda bizim böyle bir görevimiz var. Ben göreve geldiğim zaman bu parti ve bu teşkilatları doğru dürüst yönetmek için, bu teşkilatları tertemiz bir şekilde insanların karşısına çıkartmak için, bu teşkilatları 2018 yılından sonra aldığı oyu AK Parti olarak artması için elimden geleni yapmakla mükellef olduğum bir görevim var. Ben bu görevi layıkıyla yapmak zorundayım. Dolayısıyla, bir dereyi geçerken, ben şunu olacağım, ben bunu olacağım demem mümkün değil.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84