Çilimli Nasıl Bir Başkan İstiyor

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına başladı. Partiler adaylar ve projeler üzerine düşünürken Malumat Haber halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Çilimli halkı seçimlerde kimi başkan görmek istiyor.

Çilimli Nasıl Bir Başkan İstiyor

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına başladı. Partiler adaylar ve projeler üzerine düşünürken Malumat Haber halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Çilimli halkı seçimlerde kimi başkan görmek istiyor.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 20:26
Çilimli Nasıl Bir Başkan İstiyor

Mart 2019 ayında gerçekleşecek olan seçimin maratonu şimdiden başladı. Genel seçimlerin hemen ardından işe koyulan Ak Parti ve MHP bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Her iki partide de halkın taleplerinin baz alınacağı dillendirildi. Peki halk başkanlık koltuğuna kimi layık görüyor?

Muhsin Yılmaz, istikrardan yana olduğunu belirtti. Mevcut başkandan memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz: “Benim başkan adayım Muhsin Yavuz’dur. Güzel hizmetler yapıyor. Fakir, fukaraya yardımcı oluyor. Namazlı, abdestli Allah razı olsun. Halk ile sohbet ediyor. İçimizden birisi” sözleriyle Başkan Yavuz’u tanımladı. Oy kullanırken kişiyi baz almaya davet eden Muhsin Yılmaz: “Daha önce desteklemediğim bir parti iyi bir aday çıkartmıştı. O zaman ona oy kullanmıştım. Şimdi desteklediğim kişi desteklediğim partide aday. İşini de iyi yapıyor.” dedi

İrfan Bayrak, Fayda sağlayacak, çalışkan ve dürüst bir başkan istediğini belirtti. Oy kullanılırken nasıl karar verilmesi gerektiği ile ilgili görüş beyan eden Bayrak: “Yerel seçimlerde aday önemlidir. Halk kişiyi ön plana koyar. Seçmenin particilik yapacağını sanmıyorum. Fakat ben genelde hükümetten yana oy kullanıyorum.” şeklinde konuştu.

Muhsin Yavuz’un devam etmesini temenni eden Selami Kazancı, Başkan’ın iyi çalıştığını belirtti. Düzce genelinin Muhsin Yavuz’un arkasında kaldığını iddia etti. Kazancı: “Başkan elinden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Altyapıda önemli çalışmalar yaptı. Düzce’de Ak Parti Teşkilatı ve diğer Belediye Başkanlarına kıyaslanamayacak kadar çok çalıştı. Muhsin Başkan diğer partililerin arasında ön plana çıktı” Seçimlerde Çilimli Halkının Muhsin Yavuz’u isteyeceğini söyleyen Selami Kazancı: “Oy kullanırken parti kadar kişilerde önemlidir. Muhsin Başkan gayet başarılı, aday olması durumunda başka bir partinin pek şansı olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yahya Şahin ise Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız ismi üzerinde durdu. Şahin bir değişiklik olması durumunda Yıldız isminin ön plana çıkması gerektiğini dile getir. Yahya Şahin: “Muhsin Yavuz kötü bir yönetim sergilemedi. Fakat Yardımcılarından Yılmaz Yıldız belediyeciliği yapabilen birisi. Çilimli için iyi bir başkanlık sergileyebileceğini düşünüyorum.” Çilimli’nin yerel seçimlerde parti düşünmeyeceğini belirten Şahin: “Yerel seçimlerde kişilere göre oy verilir. Çilimli’de kim iyi bir aday çıkartırsa o kazanır. Ak Parti kötü bir aday gösterirse MHP’nin de Ak Parti kadar şansı olur” sözleriyle seçimin çekişmeli olabileceğini ifade etti.

Halk tarafından Başkan Yavuz’a sempati duyulduğunu söyleyen Volkan Taşar: “Biz önümüzdeki seçimlerde de Muhsin Yavuz’u başkan görmek istiyoruz. Çilimli’mize kattıkları ortada ve herkesçe görünüyor. Ak Parti zihniyeti ile çalışan önceki başkanımız ve şimdiki başkanımız çok şey kattılar. Tekrardan Muhsin Yavuz ve ekibini görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Seçimler için halkı mukayese etmeye davet eden Taşar: “Seçimlerde adaylar dikkate alınmalı. Halk bu doğrultuda oy kullanmalı. Sandığa gitmeden önce adayları iyi mukayese etsinler ve bu neticede oy kullansınlar. Partiye göre hareket etmemek lazım. Zannımca halkımız bunlara dikkat ediyordur” MHP’nin seçim şansını da değerlendiren Volkan Taşar: “MHP bir ivme yakaladı. Bunu hepimiz görebiliyoruz. Düzce Merkezinde bir şansları olabilir ama Çilimli’de kazanmaları gibi bir ihtimal yok” şeklinde konuştu.

Sinami Şimşek ise Muhsin Yavuz'u gelmiş geçmiş en iyi başkan olarak nitelendirdi. Şimşek: "Çilimli Belediye Başkanı ve Yardımcısı hoşuma gidiyor. Gayet iyi çalışıyorlar. Çilimli’nin görmediklerini yaptılar. Baya ilerledik. Gelmiş geçmiş en iyi başkan. Devam etmelerini çok isterim” dedi. Oy kullanırken nelere dikkat ettiğini de anlatan Sinami Şimşek: “Ben oy kullanırken iktidarda bulunan partinin belediye başkan adayına daha olumlu bakıyorum. Çünkü hükümetin imkanlarını kullanabiliyor ve yardım alması daha kolay oluyor” dedi.

78 yaşında olduğunu belirten Eyüp Gül, Başkanı çok sevdiğini belirtti. Gül: “Başkanın bize yaptığı iyilikleri babamın uşağı bile yapmaz. Hizmeti istediğimizden daha fazla. Bir talebimiz olursa işçisi değil kendisi ve yardımcısı geliyor. Ne istersiniz diye devamlı soruyor. Bize davrandığı gibi benim çocuğum bana davranmaz. Daha ne yapsın bu adam” sözleriyle Başkandan memnuniyetini açıkladı.  Gül ayrıca diğer partilerin buradan oy çıkartma ihtimalini çok zor olarak nitelendirdi.

Son Güncelleme: 09.08.2018 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.