GENCEBAY BAŞKAN ÖZLÜ'NÜN DAVETİYLE DÜZCE'YE GELDİ

Türk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün daveti üzerine eşi Sevim Ermre ile birlikte Düzce'ye geldi. Gencebay iftar yemeğinin ardından Kırım Türkleri Derneği üyeleri ile de buluşarak sohbet etti.

GENCEBAY BAŞKAN ÖZLÜ'NÜN DAVETİYLE DÜZCE'YE GELDİ

Türk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün daveti üzerine eşi Sevim Ermre ile birlikte Düzce'ye geldi. Gencebay iftar yemeğinin ardından Kırım Türkleri Derneği üyeleri ile de buluşarak sohbet etti.

02 Nisan 2023 Pazar 19:06
GENCEBAY BAŞKAN ÖZLÜ'NÜN DAVETİYLE DÜZCE'YE GELDİ

Türk Müziğinin yaşayan efsanelerinden Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün daveti üzerine  Düzce Mutfak Sanatları Merkezine geldi. Başkan Özlü ve davetliler ile birlikte iftar açan Gencebay, yemeğin ardından Düzce Kırım Türkleri Derneği üyeleri ile buluştu.

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN GENCEBAY'A TEŞEKKÜR

Başkan Özlü Gencebay'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında; "Türk müziğinin efsane ismi aramızda. Ben geçtiğimiz günlerde Orhan bey ile İstanbul'da bir araya gelmiş, kendisini Düzce'ye davet etmiştim. Sağolsun kendisi bizi kırmadı ve şeref verdiler. Çok iyi bir sesi ve derin bir tarih bilgisi olan Orhan beyden çeşitli anılar da dinledik. Bizim sözleştiğimiz akşam ile  Kırım Türkleri Derneği'nin iftar yemeği denk geldi. Kendisi de Kırımlı olan Gencebay ile Dernek üyeleri buluştu. Orhan beye, eşine ve davetlilere buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"DÜZCE'DE ÇOK SICAK KARŞILANDIK"

Sıcak ve samimi bir ortamda karşılandığını söyleyen Orhan Gencebay; "Sağolsun Bakanımız ile beraberdik. Biz de mutluluk ve şerefle geldik. Güzel bir dostluk, candan bir sevgi ile karşılandık, herkese en candan sevgilerimi gönderiyorum 'berhudar olun' diyorum" dedi.

Gencebay sözlerine şöyle devam etti: "Düzce bizim çok değerli şehirlerimizden biri. Ben Karadenizli  hemşehrilerimizin daha çok olduğunu duymuştum, nitekim sadece Karadenizli hemşehrilerimiz yok tabiki. Ülkemizin her tarafından insanlar var, burada doğup büyüyen insanlar var. Çok mutlu oldum burada tanıdığım kişiler ile karşılaştık, gönülden sıcak bir karşılama oldu.

"CANIM TÜRKİYEM KLİBİ TAMAMLANDI"

Vatan aşkını dizelere döktüğü "Canım Türkiyem" adlı şarkısının klip çekimlerinin tamamlandığını söyleyen Gencebay; "Canım Türkiyem" ülkemizin dirliği birliği için önemli bir beste. Bizim ülkemiz çok büyük ve güçlü bir ülke. Ülkemizin dirliğe birliğe ihtiyacı var.  Biz nelerin üstesinden geldik. Yeni bir seçim zamanı var. Yeni bir seçim var, inşallah bu seçim ülkemizin hayrına olan bir seçim olacak. Bir takım kişiler var, emperyalistler var. Biz onların hepsini aşarız.  Ülkemizin içindeki insanlar ülkemizi çok seviyor. Biz bu ülke için canımızı da veririz. Onunla ilgili bir beste yaptım. Dün klibimizi tamamladık. Klibini izleyin çok da güzel olacak. Ülkemizin yolu açık, dünyada neler yapacak göreceğiz. Halkımızın dirliği birliği hiçbir zaman eksilmedi" şeklinde konuştu.

ÖZEL HEDİYEYİ BAŞKAN ÖZLÜ VERDİ

Düzce Kadın Emeği Merkezinde el emeği ürünler üreterek aile ekonomilerine destek olan kadınlar Gencebay ve eşi Sevim Emre'ye özel bir vazo hazırladı. Cam vazo üzerine Orhan Gencebay ve Sevim Emre'nin silüetini kumlama tekniği ile çizen dezavantajlı kadınların hediyesini Başkan Özlü ve eşi Prof. Dr. Onur Özlü, Gencebay'a hediye etti.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84