ÖNCÜ HABER HALKIN BAZINI TUTTU…

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün en büyük projelerinden olan ve 29 Ekim Cuma günü Düzceliler’in hizmetine açılan Millet Bahçesi çocuk oyun alanları, jimnastik grupları, oturma alanları, Kütüphane Kafeteryası ve modern görüntüsü ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Peki, Düzce Millet Bahçesini Düzceliler beğendi mi? Öncü Haber bu sorunun cevabını alabilmek için, Millet Bahçesinde dolaşan vatandaşların nabzını tuttu.

ÖNCÜ HABER HALKIN BAZINI TUTTU…

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün en büyük projelerinden olan ve 29 Ekim Cuma günü Düzceliler’in hizmetine açılan Millet Bahçesi çocuk oyun alanları, jimnastik grupları, oturma alanları, Kütüphane Kafeteryası ve modern görüntüsü ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Peki, Düzce Millet Bahçesini Düzceliler beğendi mi? Öncü Haber bu sorunun cevabını alabilmek için, Millet Bahçesinde dolaşan vatandaşların nabzını tuttu.

02 Kasım 2021 Salı 18:06
ÖNCÜ HABER HALKIN BAZINI TUTTU…

Düzce Kent Estetiği Projesi ile bütünleşecek olan Millet Bahçesi, 29 Ekim Cuma günü yapılan törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Avni Akyol Parkı ve İsmet İnönü Parklarındaki müstecirlere ait yapıların yıkılması ile başlayan Millet Bahçesi Projesi süreci, Düzce Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi İşbirliği’nde 2 büyük park birleştirilerek inşa edildi. Projede en küçük ayrıntının düşünülmesi nedeniyle Millet Bahçesi Projesinde, gecikme yaşanmıştı.

Gerek modern görüntüsü, gerek çocuk oyun alanları, jimnastik grupları ve içinde yer alan Kütüphane Kafeteryası ile Millet Bahçesi Düzceli vatandaşlardan tam not aldı.  

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna konuşan Düzceli vatandaşlar, Millet Bahçesi için şu değerlendirmelerde bulundu:

“Eskisinden bin kat güzel olmuş”

Ada Duyar: “Eskisinden bin kat daha iyi olmuş, çok geniş bir alan açılmış. Kullanabileceğimiz çok fazla yol ve alan var burada. Bizim için en iyisi olduğunu düşünüyorum. Buradaki kütüphanenin içine hiç girmesem de güzel olduğuna ben eminim. kafe gibi olmuş zaten, hem çayını, kahvesini içip, hem de ders çalışabilirler gayet güzel olmuş.”

“Eskisinden çok güzel duruyor”

Yasin Emre Tut: Bence gayet güzel oldu. Hem çocuklar için eğlence alanı açıldı, hem de yol kullanma alanımız açıldı. Kitap okumak veya ders çalışmak için gayet uygun bir yer olmuş bence kafeterya, içerisi de büyük görünüyor. Bahçe zaten eskisinden çok daha güzel duruyor. Ağaçların kesilmesinde, ben bir sorun görmüyorum kesilbilirlerdi bence. Çünkü yerlerine yenileri dikilmiş.  

“Halk memnun”

Mehmet Bazda: Millet bahçesi çok güzel, çok güzel hizmetler var. Fiyatlar da çok uygun. Şuanda müşteri ve halk memnun, çok detaylı inceleyemedim, ama sıcak bir ortam olduğunu gördüm ve herhangi bir eksik fark edemedim. Şuan ağaçlama konusunda bir eksik göremiyorum.

“Muazzam güzel olmuş”

Sevinç Can: çok beğendim. Yeşilliği bu kafeteryanın güzelliği, şıklığı etraftaki detaylar falan çok güzel. Uzun süre bekledik, ama beklediğimize değdi. Bugün de yağmurlu bir hava var, ama buna rağmen dehşet güzel. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah Düzce halkıyla, güzel günlerde kullanırız. Şuanda tamamen gezmedim, ama buradaki jimnastik aletlerini de çok sevdim. Egzersiz yapmak için de onları da kullanacağım. Şuanda bir eksik henüz tespit etmedim. Şu haliyle hem çok güzel, hem manzaralı, tertemiz, mis gibi.”

“Düzce’ye böyle bir şey gerekiyordu, gayet güzel olmuş”

Bayram Sağlam: Vatandaş olarak böyle bir şey, tabii ki Düzce’ye gerekiyordu, yapılmış güzel bir şey. Yapandan Allah razı olsun. Hizmet güzel, yapılan şeyler bizim için. Eksik görmek için tam gezemedik, ama eksik de varsa, bir taraftan yapılır. Ağaç kesilir bir tane, ama ekilir bin tane. Gerekmiştir kesilmiştir, ama onun yerine bin tane dikiliyor.”

Fethi Sönmez: “Düzce’ye çok yakıştı”

Millet Bahçesi’ni dolaşarak inceleyen Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ise, böyle bir eseri Düzce’ye kazandırdığı için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti. Millet Bahçesi’nin Düzce’ye çok yakıştığını dile getiren Sönmez, “Açılışta pek duramamıştım, işim olduğu için, erken çıkmıştım. Ama ben o gün geldiğimde de bu kadar beklemiyordum. Şimdi burada herkes kusur bulmaya çalışıyor, fakat ben 67 yaşındayım Düzce parkı güzeldi, ama kötü kullanıldı. Şöyle bakıldığı zaman, bu proje Düzce’ye çok yakıştı. Baktığımız zaman, etrafta çocuklar için hazırlanan alanlar, halkın oturacağı yerler çok geniş. Bu binanın yapılması da çok mantıklı, Faruk Özlü seçildiği zaman biz bir araya gelmiştik, Parti İl Başkanları olarak, o bize projelerini anlattığında ticari yönden çok kaygılıydık. Biz de dedik ki; burayı belediye çalıştırmalı. Bunu değerlendiririz demişti. Demek ki değerlendirmiş, bu tesis de çok güzel, ben çok beğendim yani. Ben eksik bir şey gözlemlemedim, ama yapılan her işte bir eksik de olabilir. Tamam, olan ufak tefek eksikler de eleştirilebilir, ama ona da toplam olarak baktığımızda gayet güzel. Ben bir Düzceli olarak Faruk Özlü’ye çok teşekkür ediyorum. Keşke eski halini herkes bilse de, şimdiyle mukayese edebilse. Biz bildiğiniz gibi eski belediyeyle, burası hakkında çok mahkemelik olmuştuk. Ama şimdi çok güzel olmuş. Hele burası baharda daha güzel olur. Bir yerde ağaç kesilmesi gerekiyorsa kesilecek, şehir merkezinde olacak ağaçlar vardır, olmayacak ağaçlar vardır. Amaç, bu şehrin nefes alıp rahatlaması, bir parkın estetiği vardır şehirde, bir ağaçlandırma vardır, düzen vardır. Ben burayı çok güzel buldum. Kesilen ağaçları da hiç sormam, öyle gerekmiştir kesilmiştir. Belediye Başkanımızı kutluyorum. Faruk bey geldi, bizle ilk yaptığı toplantıdan da açık, liyakata önem vereceğim, ayrım yapmayacağım dedi ve büyük bir emek sarf etti. Ben bu kadar beklemiyordum yani. Muazzam, kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.