KAYNAŞLIDA ŞOK İSTİFA

Malumat haberin “Kaynaşlıda neler oluyor” başlıklı haberinden sonra şok istifa geldi.

KAYNAŞLIDA ŞOK İSTİFA

Malumat haberin “Kaynaşlıda neler oluyor” başlıklı haberinden sonra şok istifa geldi.

09 Mart 2018 Cuma 14:20
KAYNAŞLIDA ŞOK İSTİFA

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Murat Canazların partisinden ve Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Belediye Meclis Üyesi Ömer Yıldırımın da istifa edeceği gündeme bomba gibi düştü.

Edinilen bilgiye göre Partiye zarar verdikleri gerekçesi ile Murat Canazlar ve Ömer Yıldırım hakkında teşkilat tarafından disiplin süreci başlatıldı.

Disiplin sürecinin başlatılmasından sonra Ak partili Blediye Meclis üyeleri partilerinden istifa ettiklerini parti teşkilatına dilekçe olarak sundukları öğrenildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapmayan Kaynaşlı teşkilatı gerekli açıklamanın il başkanlığı tarafından yapılacağını bildirdi.

Öte yandan Kaynaşlıda Ak partinden Belediye meclisine seçilen beş üye partisinden ve meclis üyeliğinden istifa etmesinden sonra yedeklerin yedeğinde bittiği artık atamaların partiden yapılacağı öğrenildi.

İl Başkanı Hikmet Keskinin haberin Malumatta yer almasından sonra parti içi dinamikleri harekete geçirerek gerekli süreci talimat vererek başlattığı iddia edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.