BU SÜREÇTEN AK PARTİLİLERDE RAHATSIZ

24 Haziran seçimleri Düzce’de sancılı geçti. Ak Parti ve CHP’nin seçim sonuçlarına itiraz etmesi üzerine oyların yeniden sayılması ve sonraki süreçte yaşanan gelişmeler hakkında MHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Ömer Aydın değerlendirmelerde bulundu.

BU SÜREÇTEN AK PARTİLİLERDE RAHATSIZ

24 Haziran seçimleri Düzce’de sancılı geçti. Ak Parti ve CHP’nin seçim sonuçlarına itiraz etmesi üzerine oyların yeniden sayılması ve sonraki süreçte yaşanan gelişmeler hakkında MHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Ömer Aydın değerlendirmelerde bulundu.

27 Haziran 2018 Çarşamba 10:36
BU SÜREÇTEN AK PARTİLİLERDE RAHATSIZ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri için tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de seçmenler sandık başına gitmişti. Resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti 2, MHP 1 vekil çıkararak Düzce’nin vekilleri Cumhur İttifakı içinde kalmıştı.

Ancak seçim sonuçlarına yapılan itirazlar sonrası oylar Düzce’de yeniden sayılmaya başlaması ile ilgili olarak Değerlendirmelerde bulunan MHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Ömer Aydın, “ Ak Parti İl Başkanlığının yaptığı itirazlar için Ak Partili seçmenlerden destek telefonları alıyoruz” diyerek Kaynaşlı’da seçimlerin yenilenmesi halinde 3 bin oylarını 5 bin oy yapacaklarını iddia etti.

AYDIN, “ AK PARTİLİLERDEN TELEFONLAR ALIYORUZ”

Aydın, “ Şuanda Ak Parti İl Yönetimine Ak Parti ve MHP başta olmak üzere çoğu seçmen kızgın. Özellikle Ak Partili seçmenlerden kızgınlık var. Kaynaşlı İlçe Teşkilatı olarak 200’ün üzerinde telefon aldık, sosyal medya hesaplarımızdan yapmış olduğumuz paylaşımlara 400’e yakın yorum, yine sosyal medya üzerinden mesajlar, telefonumuza gelen mesajlar ile seçmenler tepkilerini dillendirmeye başladı. Bizler Recep Tayyip Erdoğan seçildiği zaman meydanlarda sevincimizi gösterdik. Cumhurbaşkanlığı sonuçlanmasının ardından vekillerimize yöneldik. Sonuçlarda 1 vekil çıkardığımızı gördük. Bizler vekil çıkardığımızı sonradan öğrendik” şeklinde konuştu.

AYDIN, “KAYNAŞLI’DA % 400 OYUMUZ ARTTI”

Aydın, “Bir önceki seçimlere kıyasla %400’e yakın bir oy artımız oldu Kaynaşlı’da. Kaynaşlı’daki sandıklar için yeniden sayım gündeme geldi. Bizler evraklarımız getirdik. Sandıklar açılmaya başlanıyor. İlk 800 oyla vekili MHP çıkarıyor. Sonra sandıklar yeniden açılması kararı geliyor. Oy farkı 1600’in üzerine çıkarıyor. Sonra Yurt dışı oyları ekleniyor fark 50’ye iniyor. Onu da anlıyoruz, tamam diyoruz. Yine itiraz ediliyor. İlçelerde oylar yeniden sayılmaya başlanıyor. Yığılca’da 9 oy bizim artarken AK Parti’nin 15 oyu düşüyor. Sonra yine itiraz ediliyor. Merkez ilçe oyları sayılıyor. Bu seçimler 3-0 olduktan sonra mı bitecek. Bizler sevindirici haber bekliyoruz, kimsenin üzülmeyeceği bir haber bekliyoruz” dedi.

AYDIN, “ SEÇİMLER TEKRARLANSIN”

Aydın, “ Bizler Kaynaşlı’da ve Düzce’de seçimlerin tekrarlanmasını, yeniden yapılmasını da isteriz. MHP olarak Kaynaşlı’dan aldığımız 3 bin oyu 5 bine çıkarabiliriz. MHP’den 100 kişi ararken Ak Parti’den 200 kişi arıyor. Seçim çalışmalarında bizler önce Cumhurbaşkanımızı anlattık, sonra Cumhur İttifakına oy istedik, sonra kendimize oy istedik ve son olarak da vatandaşın oyu nasıl kullanacağını anlattık. Onlar bunları anlatmadılar. Kaynaşlı’da Ak Parti İlçe Teşkilatı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini asmazken bizler astık. Bizler YSK’nın önünden, çevresinden araç geçtiği zaman şüpheleniyoruz. Eğer bu itirazlara Ak Parti değil de başka partiler yapsaydı anlardım. Ak Parti 3-0 yapsa vizdanınız rahat edecek mi” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.06.2018 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84