Şu sıralar havalar puslu. Göz gözü görmüyor. Güzel ve çirkin niyetliler hepsi bir arada geziyor. Herkesin dili bir başka dönüyor. 

Herkeste bir vurdum-duymazlık vardı. Şimdi vurdum-duydu var. 24 hazirana çevrildi gözler. 24 haziranı Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ı yıkma günü diye belliyorlar. 

Hava puslu diye göz gözü görmüyor diye atıp tutmacalar arttı. Sefil akıllılar sizi kıt akıllılar. Namazsız abdestsiz kuransız şahıslar,  siz kim seçimi kazanmak kim. Siz kim iktidarlara gelmek kim. Siz kim başa gelmek kim. Hepinizi topladılar belki  bir adam edersiniz diye ama malesef hepinizi "Millet ittifakı" adı altında topladılar bir ADAM etmediniz. Ağababalarınız ağzınıza "bu sefer başa geleceksiniz" emzigini vermiş emip duruyorsunuz. Canını millete adamış "ADAM" koşarken siz hala emekleme peşindesiniz. 

Herkesin aklını bir acaba kapladı acaba bu kez  gider mi? Acaba farklı insanlarmı göreceğiz beştepede? Acaba başa ickicilermi gelecek? Abdestinden şüphe duyanlar namaza durmasınlar. Kimse düşmesin zillete ve gaflete. Kimsenin aklının ucundan bile gecmesin o "acabalar" 

Çünkü karşımızda palyaçolar var. Karşımızda şarlatanlar var. Karşımızda ne dedigini 1 saat sonra anlayan kıt akıllılar var. Karşımızda zurnacı kamil roman havasını çalarken zeybek oynamaya soyunan cahiller var. :) 

Kısacası bunlarda lazımdı iyiki oldular. Karşımıza çıktılar.  Ki cahil çıkınca alimin değeri anlaşılırmış. Ki aptallar belirince akıllıların kıymeti bilinirmiş. Ki şarlatanlar meydanları doldurunca dava ehlinin gayesi ortaya çıkarmış. Onun için sözde "millet ittifakı" gruhuna sizlere iyiki varsınız diyor başarısızlıklarınızın devamını diliyor. Bu kadar soytarılıklarınıza 24 haziran günü tamam demeyi bekliyorum. ..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.