Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun... Bu milletin evladı asırlardır “Bismillahirrahmanirrahim”le başladığı okuluna son yıllarda yemin ederek başlıyordu.

Yemin andı görülen lüzum üzerine kaldırıldı. İyide oldu. Ama yaratılış fıtratına aykırı Darvin teorisi bu milletin evladına öğretildi. Adem Havva’dan doğduğunu yaratıcı olduğun öğrenirken İnsanın maymundan türediği adeta ilke gibi anlatıldı.

Yontma taş devri, cilalı taş devri boyalı taş devrinden eğildik büküldük doğrulduk insan olduk.

Maymun atan maymun ceddin maymun ruhun dediler. Maymun gibi yaşayıp maymun haliyle hallenip ruhsuz bir hala getirdiler. Maymun dediler hayvan dediler öğrettiler insan ol dediler. Olamadık. Olunmaz da. Olmasını da istemediler. Bunlar sömüren akılların bize uygun gördüğüydü. Pakistan’da Logaritma cetvelini ders olarak okutup müfredata koyup çok şey öğretiyor derken hiç bir şey öğretmediler.

Dünyayı dizayn eden Emperyalist ve Siyonist ittifak Türkiye’ye farklı bir eğitimi dayattı.

Her kişi değil er kişiydik çünkü. Dört halife devrinden sonra İslam’ın Bayraktarlığını yapan İslam’ın sesi olan halifenin varislerini ayrı tuttular. Hep küçük bilinmemizi küçük görülmemizi alçak sürünmemizi istediler. İngilizin Almanın Amerikalının çocuğu Adem ile Havva’yı öğrendi. Bizde maymunun atamız olduğunu öğrendik.

Bunların çocukları efendi olmak üzere bizde uşak olmak üzere eğitildik.

Onlar Medine den gelen medeniyeti aldı medeni oldu. Biz Medine’den medeniyetten uzaklaştırılıp cahil kaldık.

Onlar asildi, medeniydi, akıllıydı. Biz yobaz, cahil ve barbardık.

Biz maymunun DNA monokülleri ile olabildiğimiz kadar insan olurken onlar doğuştan insan olmuşlardı.

Biz uşak onal efendi üzerine bir eğitim sistemiyle eğitildik kısaca.

Mİlli eğitimde stratejiyi belirleyen 24 kişilik kurulun 13 üyesi onları atadığı efendilerdi.

Dünyada tarihten çıkardığın zaman Dünya Tarihi yazılamayan Türk Milleti aptaldı cahildi böyle istendi. Böyle uygulandı.

Ne zaman özümüze dönmeye karar verdik, Ne zaman biz milletiz biz ümmetiz dedik, Ne zaman bu devlet bu millet bu evlatlar bizim biz bizim işimize karar vermeye kalktık işte o zaman içimizdeki İngilizler harekete geçti.

Biz ilimde fende bilimde kendimize güvensiz, geçmişimize söverek, geçmişi aşağılayarak ecdadı küçümseyerek bir yere gelemeyeceğimizi anlayınca dışarıdaki üst akıl devreye girdi.

İbrani Yahudi’nin iki bin yıl önceki dedesinin yazsını okurken, Çinlinin Japon’un çocuğu binlerce yıl önce atasının yazdığını okurken, Çağdaşlık modernlik adına dedesinin yüzyıl önceki mezar taşını okuyamayan bir eğitim sistemiyle cahil edildik.

Müslüman mahallesinde salyangoz satıldı alıcısı olduk. Emperyalist ve Siyonist dayatmanın ürününün satıcısı olduk. Bize biz olmamıza müsaade etmediler. Aşağılık ve alçaklık kompleksi ile eğitildik, öğretildik.

Şimdi düzen değişti yeni düzen kuruluyor.

Evlatlarımıza İnsani, İslami, Vicdani değerleri anlatacak öğretecek eğitim sistemine geçmek ne kadar da zormuş bunu gördük.

İnşallah bundan sonraki yıllarda nesillerde İnsan olmanın ruhunu, İslam olmanın şükrünü ve vicdanlı olmanın asaletini yaşadığımız nesli görürüz.

'Niyet hayır akıbet hayır’ demiş Ali Semarkandi Hazretleri. Hesap yanlış kasıtlı yapılmış sonuç sağlıklı çıkmamış. Hakikat kendiliğinden belli olsaydı hitabete gerek kalmazdı. Hitap ettik takip edeceğiz.

En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır diyoruz.

Allah bize bu milletin evlatlarını ecdadına saygılı, yaratılanı yaratandan dolayı seven hümanist, önce millet, önce devlet, önce ümmet, sonra biz diyen nesiller eğitmenlerle dünya insanlığına hizmetini görmeyi nasip etsin. Ataları maymun olanların bize dayattığı hayvan gibi bilinip insan gibi yaşama densizliğinden kurtulacağımız gün belki yarın belki de yarından da yakın olsun.

Eğitim yılımız hayırlara vesile olsun. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84