ÜÇÜNCÜOĞLU GENERALLERİN BİLDİRİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ

103 emekli amiral tarafından yayımlanan ‘Montrö Bildirisi’ne Düzce Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, İş İnsanı İsa Üçüncüoğlu, “Hadi hodri meydan, emir beklemeksizin atışa devam. O zaman görüşürüz; conisiyle, tonisiyle, maykıyla, tankıyla Allah-u Ekber” diyerek çok sert tepki gösterdi.

ÜÇÜNCÜOĞLU GENERALLERİN BİLDİRİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ

103 emekli amiral tarafından yayımlanan ‘Montrö Bildirisi’ne Düzce Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, İş İnsanı İsa Üçüncüoğlu, “Hadi hodri meydan, emir beklemeksizin atışa devam. O zaman görüşürüz; conisiyle, tonisiyle, maykıyla, tankıyla Allah-u Ekber” diyerek çok sert tepki gösterdi.

04 Nisan 2021 Pazar 13:09
ÜÇÜNCÜOĞLU GENERALLERİN BİLDİRİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Deniz Kuvvetlerinden emekli 103 Amiralin, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve laiklik vurgusu yaparak darbe imalı bir bildiri yayımlamasına Düzce’den de tepkiler çığ gibi büyüyor. Düzce Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu, Generallerin darbe imalı Montrö Bildirisine yaptığı açıklama ile çok sert tepki gösterdi.

Üçüncüoğlu yaptığı açıklamada, “1961 de yerli otomobilimiz Devrim’i yaptırmak istemeyen zihniyet ile, bu gün yerli aracımız TOGU ve kanal İstanbul’u istemeyen aynı zihniyettir. Korona virüs salgınını korku imparatorluğu yaparak yayanlarda, ekonomiyi, Doları, Euro’yu, altını, Bitcoin’i yükseltende aynı zihniyet. Ama zihinsizlerin zihniyetini kontrol edenler, üst akıl yabancı güçlerin kuklaları ve bunları bilerek yapıyorlar. Kukla olmak için can atıyorlar. Çünkü hiç biri Türk ve Müslüman değil” dedi.

“130 eski büyükelçi 113 emekli general renklerini belli etmişlerdir, darbeyi ima ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin durdurulması, talimatını vermişlerdir” diyen Üçüncüoğlu, hainlere karşı her zaman direneceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Lakin göklerden gelen bir karar vardır; bilmezler Osmanlı Torunları Derneği olarak, gerek yurt içi, gerekse yurt dışında bulunan vatanın asil evlatları, hain askerler sahaya inerse, Cumhurbaşkanımızdan talimat gelmeden, hainlerle vuruşma kararı almıştır. Allah’ın izniyle Kanal İstanbul’uda yapacağız, yerli aracımızı da yapacağız, ama bu kahpeler yüzünden 160 bin TL ye bineceğimiz, elektrikli sıfır TOG’un jipine 1 milyona bineceğiz. Vatan hainlerinin yüzünden, sen nerden Osmanlısın dersen, al sana aile soy kitabımız, 1300 yılından beri Osmanlı’ya hizmet etmiş paşaların, valilerimiz, belediye başkanlarımız var. Aile içinde hakeza Trabzon’daki Üçüncüoğlu kalesi bunu özetliyor. Kan bağı olmasa da can bağı olmasa da Peygamberimiz Sav Efendimiz’in sancağı altında toplanıp, şehadet şerbetini içip, şehit olmak isteyen mümin kardeşlerimiz var, Vatan evlatları var. Sağcısı - solcusu fark etmez, söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyen analarımız, babalarımız var. Aziz vatanımızın kıyamete kadar, bekçisi olmaya ant içmiş fedaileri var. ”

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını, bu vatan için seve seve canını feda edecek on binlerce vatansever olduğunu hatırlatan Üçünoğlu, son olarak şunları kaydetti:

“Bu ülke eski ülke değil, İslam sancağını düştüğü yerden kaldıran ümmetin umudu Erdoğan var. Yani varda var… Sözün önü; yenemeyeceksiniz, başaramayacaksınız, bölemeyeceksiniz, kardeşi kardeşe vuruşturamayacaksınız. Allah’ın yolunda, peygamberimizin izinde Kur’an-ı Kerim’in ışığında yürür. Yüce milletim engel tanımaz, bu savaşın galibi belli. ‘La galiba inşallah Allah-ü Ekber’ diyen ümmet kazanacak. Bunlar siz gâvurların inandığı kitapta da yazıyor, ama siz gâvurların üst aklı biz Müslümanların alfabesini, nasıl değiştirmişlerse siz gâvurlarında, İncil’ini, Tevrat’ını, Zebur’unu hep değiştirip oyunlarına göre, tiyatro yazmışlar. Değişmeyen tek şey Kur’an-ı Kerim ve iman namlusunu milletine çevirmiş askere selam durmam diyen 1 liderimiz vardı, şimdi aynı davaya gönül vermiş, kahraman olarak şehit olmaya ant içmiş, sadece bende kayıtlı 50000 elli bin vatan evladı. Sizin bir kuklanız vardı neydi adı; Uğur Dündar… Onunda dediği gibi; hadi hodri meydan, emir beklemeksizin atışa devam tevekkeldi Allah Bismillah. o zaman görüşürüz conisiyle, tonisiyle, maykıyla, tankıyla Allah-u Ekber.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84