Hikmet Keskin: "Belediye Başkan Adayı Değilim"

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, basın ziyareti kapsamında Malumat Haber'in Cedidiye Camii yanındaki merkezine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Hikmet Keskin: "Belediye Başkan Adayı Değilim"

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, basın ziyareti kapsamında Malumat Haber'in Cedidiye Camii yanındaki merkezine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 18:47
Hikmet Keskin: "Belediye Başkan Adayı Değilim"

Keskin'in ziyaretine Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Atabaş, Necmi Kurt, Necla Erdoğan, Gönül Gökçe Yeşilyurt, Mehmet Albayrak, Ayşe Nimet Özer le birlikte Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan, Boğaziçi Belde Başkanı Korhan Kara eşlik ettiler.

Düzce ve Türkiye Meselelerinin konuşulduğu ziyarette Keskin” Emeklilere bayramlarda bin lira ödenmesi projesini sayın başbakana sunmuştum. Şimdi ise Sayın Cumhurbaşkanımıza yakında yapacağım görüşmede asgari ücretten alınan 350 liralık vergi diliminin işverene yansıtılmadan çalışana geri verilmesi hususunu arz edip çalışma yapacağım. Çalışanlar bunu hak ediyor” diyerek vergi konusunda yeni çalışmalar yapılması için ilgili birimlere görüş bildireceğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEĞiLİM.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin milletvekili adayı olmak için 18 il başkanı ile birlikte Ankara’ya gittiğini hatırlatarak” 17 İl Başkanını vekil adayı olmak için istifası nı kabul edildi benimkini kabul etmediler. Sayın Cumhurbaşkanımız bana 11 maddelik talimatla yoluna devam et dedi. Benim şimdi Belediye başkan adaylığım konuşuluyor. Mevcut bir belediye başkanımız var. Ben şu an belediye başkan adayı değilim. Aday olmam etik olmaz. Genel Başkanım aday ol derse aday olurum. Biz seçimde neden kaybettik ne hatamız var bunun tespitini yapıyoruz. Ak partinin belediye başkanı vardır. ”dedi. On Belediye yi kazanmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Keskin on belediyeden kaç başkan adayı değişir sorusuna ise” On Belediye başkanından üç tanesi değişir. Üç arkadaşı aday göstermeyi düşünmüyoruz” dedi.

BAKAN GİTTİ DÜZCE KAYBETTİ.

Ankara Bürokrasisinde Bakanı olan İl Başkanı olarak Düzce’ye faydalı hizmetler gelmesi için sebep olduğunu belirten Keskin” Sayın Özlü Bakan iken ben bakanlıkta randevu almadan gidiyordum. Bakan olmasa da gerek Düzce masasında gerekse makamda bunun nimetlerini yaşıyorduk. Geçen aynı Bakanlıkta randevu için Bir buçuk saat bekledim. Düzce masası ve ilinde bakan olan bir il başkanı olmanın sonucunu yaşıyoruz. Bugün ben özel ilişkilerle randevu bürokraside hizmet getirmeye çalışıyorum. Bakanımızın gitmesi Düzce için büyük kayıp oldu. Biz daha çok çalışarak bu boşluğu kapatmak için uğraşıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2018 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84