Halkın İradesine Vurulan Darbeyi Unutmuyoruz

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 28 Şubat 1997 Post-Modern darbe ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Halkın İradesine Vurulan Darbeyi Unutmuyoruz

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 28 Şubat 1997 Post-Modern darbe ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

28 Şubat 2017 Salı 15:49
Halkın İradesine Vurulan Darbeyi Unutmuyoruz

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin 28 Şubat Post-Modern Darbesi ile ilgili mesajında, “ Türk siyasi tarihinin utanç dolu günlerinden biri olan 28 Şubat Post-Modern darbesi Türk demokrasinin üzerinden tankların geçirmiş, yetkiyi doğrudan milletimizden alan seçilmiş Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın istifası ile sonuçlanmasına neden olan utanç günleridir. O karanlık ve halkın iradesine vurulmuş darbeyi aradan 20 yıl geçmesine karşın zihinlerimizden çıkarmıyoruz.

Türk Cumhuriyetinin insanlık dışı uygulamaların yaşandığı, başörtülü bacılarımızın üniversiteye giremediği, inançlarını ve ibadetlerini özgürce yapamayan kardeşlerimizi, ikna odalarının kurulduğu o günlere yine aziz Türk Milleti karşı durarak Adaletin ve Kalkınmanın sembolü olan partimizi tek başına iktidara getirmiştir. AK Partimizin dirayetli ve dik duruşu sayesinde o karanlık günlere ve geleceğe ışık saçmıştır.

Milletin partisi olan AK Partimiz, milletle 15 Temmuzda olduğu gibi el ele vermiş ve bir daha ne 80 ihtilallerinin ne 28 Şubatlar ne de 15 Temmuzlar yaşanmasın diye sırtını millete dayamıştır. Milletimizin iradesi sarsılmaz şekilde ayakta durmaya devam etmektedir. 28 Şubatta hortlayan ve 15 Temmuz’da son darbesini vurmaya çalışan bu güruhların yeniden ortaya çıkmasını engellemek için 16 Nisan’da milletin iradesine başvurduğumuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, vesayeti ve hain odakların tekrar ortaya çıkmasını engelleyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet milletin iradesiyle yönetilecektir. 16 Nisan Referandumu ile milletimiz bu hain ve vesayetçi odakların bu ülkede bir daha musallat olamayacak şekilde tarihin karanlık sayfalarına gömecektir.

Daha demokratik, daha refah bir ülkede hep birlikte yürümek, darbelerle kesintiye uğramayan gelişme hızımız ile dünyanın en güçlü ülkeleri arasında olmak için var gücümüzle çalışacağız. Rabbim bu millete bu utanç yıllarını tekrar yaşatmasın” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 28.02.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.