GECESİ MUHTEŞEM SABAHI MAHSUN.

Düzce’de 15 temmuz etkinlikleri kapsamında Düzce Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonun gecesi muhteşem sabahı ise mahsun bitti.

GECESİ MUHTEŞEM SABAHI MAHSUN.

Düzce’de 15 temmuz etkinlikleri kapsamında Düzce Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonun gecesi muhteşem sabahı ise mahsun bitti.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 13:54
GECESİ MUHTEŞEM SABAHI MAHSUN.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün 2’nci yıl dönümü dolayısıyla Düzce’de Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti milletvekilleri, belediye başkanlarının yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde milletvekilleri ve il başkanları katılırken CHP ve İyi Parti il başkanının Ve Baro Başkanı Azade Ayın  Anıtpark’taki etkinliğe katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Türk Bayrakları ile Anıtpark’ta toplanan Düzceliler sık sık “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları attılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından edilen dualar tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi

Düzce Merkez Cedidiye Camisi'nde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için sela okundu.

Düzce Belediyesi ve Valilik personelinin yansıra Özel idare nin diğer kamu kurumu personellerinin geceye katılımı yetersiz kaldığı gözlerden kaçmadı.

Gecenin bitiminde program gereği anıtparkta sabah namazı kılınıp dualar edilecekti.

Sabah namazına yakın saatlerde gecedeki katılım yok denecek kadar az kişiye düştü.

Protokol sırasında Namazı Kıldırmak üzere bekleyen Düzce Müftüsü Hüseyin Can, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Serdar Dolu,Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve az sayıda vatandaş kaldı.

Gecede ön sırada bulunan siyasiler ve STK başkanlarının yansıra Belediye başkanları gece saat 02.00 gibi alandan çekilirken sabah namazı mahsun ama gecenin ruhuna en anlamlı hitabıyla katılanlar tarafından huşu ile eda edildi.

Sabah Namazından sonra kayılanlara çay simit bohça ikramı yapıldı.

Son Güncelleme: 16.07.2018 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.