22 GÜN SÜRECEK

1963'ten bugüne 60 yıldır "Hac ve Umre" organizasyonlarıyla güven taşıyan Hacı Hidayet Tur öncülüğünde, 22 günlük "Umre" seferi öncesi hazırlık semineri gerçekleştirildi.

22 GÜN SÜRECEK

1963'ten bugüne 60 yıldır "Hac ve Umre" organizasyonlarıyla güven taşıyan Hacı Hidayet Tur öncülüğünde, 22 günlük "Umre" seferi öncesi hazırlık semineri gerçekleştirildi.

05 Şubat 2023 Pazar 16:32
22 GÜN SÜRECEK

Emekli İmam Hatip Haydar Bekir'in "hayır dua"ları eşliğinde, Royal Business Otel'de ellerini semaya açan 60 kişilik grup, okunan "Fatiha"larla, umre öncesi hem hurmanın hem de manevi lezzetin tadını keşfetti. 
13 Şubat'ta Düzce'den hareketle ve 6 Mart'ta kentimize dönüş istikametli  kutsal topraklara yolculuk rehberliğini Mübarek Türkseven, İmam Hatip Haydar Bekir ve Selami Çatal'ın yürüttüğü seminerde, umre ziyareti çemberinde dikkat edilmesi gereken hususlara değinildi.

"İLKİMSİNİZ, BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ"
"Bu organizasyon benim ilk organizasyonum, ilk kafilem ve bundan dolayı heyecanlıyım" cümleleriyle konuşmasına giriş kaydeden Mübarek Türkseven, "İlkler özeldir. Sizler, benim ilk kafilemsiniz. Benim için çok özel ve değerlisiniz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum" ifadeleriyle duygusal bir mesaj verdi. 

GÜÇLÜ , ENERJİK ve YENİLİKÇİ MOTİVASYON!
Firmanın, tarihsel süreci ve kurumsal vizyonunu hatırlatan Türkseven, "Hacı Hidayet Tur, 1963 Yılı'nda dedem Hacı Hidayet Türkseven tarafından Düzce'de kuruldu. Hac ve Umre organizasyonlarını 60 yıldır kendisi yürütmekte ve ben de ondan öğrendiğim gibi, kaliteli hizmet ve memnuniyet ilkesiyle bu sezondan itibaren halkımıza hizmet vereceğim inşallah. Hacı Hidayet Tur, daha güçlü, yenilikçi ve enerjik bir şekilde Düzce'de umre ve hac programlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

"SADECE UMRE ve HAC ORGANİZASYONU DEĞİL"
Hac ve umre organizasyonları haricinde, farklı konseptte inovatif sürece katkı sağlayacakları yönünde müjde veren Türkseven, "Yurtiçi ve yurtdışında kültür turlarımızı da bu sezondan itibaren başlatarak devam ettireceğiz inşallah" dedi. 

"BU YOLCULUK MEŞAKKATLİDİR"
İmam Hatip Bekir'in "Umre ziyaret demektir, tavaf demektir, tamir demektir, ibadet demektir" ifadeleriyle kutsal topraklarda "neler yapılacağı ve nasıl davranılacağı" perspektifinde bilgiler aktararak, " Umre, normal bir yolculuk değildir, mukaddes topraklara ziyarettir. Allah'a ve peygamber efendimize komşu olmaktır. Bu yolculuk meşakkatlidir" diye seslendi. 

"ŞEYTANIN AMİRALİ ve GENERALİ ORADA"
Taşınabilir çanta haricinde başka bir çanta hazırlamanın gereğine dikkat çeken Bekir, "İçerisine şükür ve samimiyeti koyacağınız manevi çanta hazırlayın" derken, ilginç bir betimleme yaptı ve "Burada şeytanın astsubayı varken, mukaddes topraklarda şeytanın amirali var, generali var" dedi.

"İKRAMLIKLARI BURADAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ"
Deneyimli rehber Selami Çatal da umre şerefine nail olacak kafileye, her birey için gerekli olan kişisel eşya listesine ilişkin detayları aktardı.
Giyimden temizlik malzemelerine, sağlık ürünlerinden ilaç malzemesine 21 maddelik levazımlığı açıklayan Çatal, aşama aşama umre programının yol haritasını anlattı ve pahalılığı gerekçe gösterek, 
 "Mümkün olduğunca oradan herhangi bir ikram ürünü almayın. Hurma ikramlarını da buradan alabilirsiniz, yerli esnafımızı destekleyelim " dedi. 

Son Güncelleme: 05.02.2023 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.