Cumhur ittifakından MHP genel başkanı eskiden her ne kadar sevmesekte şimdilerde reisi sevdiğinden sevmeye az biraz başladık ne dedi hatırlayalım şanlı malazgirt zaferimizin yıl dönümlerinden 26 Ağustos'ta erken seçime gidip hem cumhuru secelim hemde başkanı.

İyi taklitçi iyi parti deki herkeste bir telaş bir paça tutuşması bir velvele bir zelzele oldu ama çaktırmadan oo daha iyi bizim için daha güzel seçime gireriz hazırız felan filanm hadi len ordan tutuştuğunuzu zerrece biliyoruz.

Yalandan soğukkanlılık halleri filan. Yemezler meral nene yemezler.

Daha su sebilinin taksidini ödeyemiyor il başkanlığınızdakiler ne ara hazır oldunuzda bu kadar devasa bir seçime girebileceksiniz.

Cumhurbaşkanımız bu erken seçimi kabul eder etmez bilemeyiz bu devlet büyüklerinin kararıdır. Hertürlü fikirlerine saygılıyız. Ama vatandaşlar olarak en ideal şey bu erken seçim... veya anket yapın erken seçime millet nediyor ne demiyor.

Gene çıkar ortaya. Yeter ki şu ortalıkta gezen güya parti adı altında devletten 5 trilyon seçim parası almaya çalışan Sahte partiler silinsin gitsin. Bunlar aldıkları parayı ne anketlerine ne bayraklarına ne seçim kampanyalarına yatırırlar.

Ya giderler araç çekerler altlarına yada zekeriya köyden villa kaparlar. Vs vs. Milletin gözü açık kendini zeka küpü sanan çakma aydınlar. .. ;)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.