Üreten Kadınlar Ekonomiyi Canlandıracak

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, uzun süredir hazırlık yaptıkları “Üreten Kadınlar Emek Pazarı” projelerini hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor.

Üreten Kadınlar Ekonomiyi Canlandıracak

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, uzun süredir hazırlık yaptıkları “Üreten Kadınlar Emek Pazarı” projelerini hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:17
Üreten Kadınlar Ekonomiyi Canlandıracak

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kadınların üretim gücüne katılması ve ekonomik yaşamda yer alması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yerel ürünlerin daha fazla kişiye ulaşması ve el emeği çalışmaların kazanca dönüştürülmesi amacıyla kadınlara desteğini sürdüren meclis üyeleri son olarak uzun zamandır gündemde olan “Üreten Kadınlar Emek Pazarı”nı hayata geçirdi. Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Düzce Belediyesi Katlı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezinde kurulan pazarın açılışı AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile Nursel Ay, AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve kent konseyi kadın meclisi üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Üreten kadınların aile ekonomisine ve hatta milli ekonomiye katkıda bulunmasının büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Dursun Ay açılış törenindeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle açılışımıza hoş geldiniz. Burada hanım kardeşlerimizin el emeklerini sergilemekten biz de mutluluk duyuyoruz. Burası biliyorsunuz sadece Pazar günleri kurulan Pazar ile rağbet görüyordu. Şimdi artık hanım kardeşlerimiz burayı canlandıracak. Melen Su Park’ta bir yoğunluk var, aynı yoğunluğun burada da elde edeceğimize inanıyorum. Hatta hanım kardeşlerimziin satışa ürün bile yetiştiremeyeceğini düşünüyorum. Şimdiden hepsine hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum”

Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezi’nde açılan “Üreten Kadınlar Emek Pazarı” her Çarşamba günü sabah 8’den akşam 8’e kadar ve aynı zamanda Pazar günleri de hizmet verecek.

Son Güncelleme: 15.08.2018 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.