Türkiye’nin markalara ihtiyacı var

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Terör örgütlerini adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz. Dolayısıyla başarılı operasyonlar yürütüyoruz” dedi.

Türkiye’nin markalara ihtiyacı var

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Terör örgütlerini adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz. Dolayısıyla başarılı operasyonlar yürütüyoruz” dedi.

17 Mart 2017 Cuma 14:04
Türkiye’nin markalara ihtiyacı var

Faruk Özlü, “Terör örgütlerini adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz. Dolayısıyla başarılı operasyonlar yürütüyoruz” dedi.

Faruk Özlü, Düzce’de yapımı tamamlanan Özdilek Alışveriş Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Özlü açılışta yaptığı konuşmada ülke olarak marka değerlere ihtiyacımız olduğunu belirterek “Düzce’ye 43 milyon liralık yatırım 223 kişilik istihdam çok değerli ve önemlidir. Türkiye’de çok sayıda işletme var. Marka olanların sayısı çok az. Markalara ihtiyacımız var. Marka değeri olan şirketlerin marka değeri olmayanlara göre daha fazladır. Marka değerinden yüzde 10 kar ederler. Türkiye’de marka değerleri olan firmalara ihtiyacı var” dedi.

Bakan Özlü, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini işaret ederek, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yurt dışında olanları biliyorsunuz. Son bir aydır terör örgütlerinden pek ses seda çıkmıyor. Çünkü inlerine kadar girdik. Terör örgütlerini adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz. Dolayısıyla başarılı operasyonlar yürütüyoruz. Bakın Almanya’da, Hollanda da, İsveç’te olanları görüyorsunuz. Ve önümüzdeki günlerde 16 nisanda bir referandum var. Bu referandum bir seçim değil, bir partiyi seçmeyeceğiz, bir milletvekili seçmeyeceğiz, bir belediye başkanı seçmeyeceğiz. Burada ya evet veya hayır oyu kullanacağız. Ben şu kadarını söyleyeyim 18 maddelik bir paket söz konusu ve biz bunu parti olarak tek başımıza yapmadık. MHP ile birlikte yaptık. Şu kadarını söyleyeyim sadece bir maddesi bile evet demek için yeterli” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılışa katılan Bakan Faruk Özlü, Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, DTSO Başkanı Fahri Çakır, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, AK Parti Düzce İl başkanı Hikmet Keskin açılış kurdelesini keserek Özdilek Alışveriş Merkezini gezdi. Bakan Faruk Özlü ve beraberindekiler AVM’nin açılışının ardından Orhan Aydın tarafından açılan 81 Oray TV’nin açılışını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.