KAVGA BİTTİ, BİRLİK OLMA ZAMANI

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, ilçeye kurulacak olan OSB hakkında son düzlüğe gelindiğini söyledi.

KAVGA BİTTİ, BİRLİK OLMA ZAMANI

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, ilçeye kurulacak olan OSB hakkında son düzlüğe gelindiğini söyledi.

05 Şubat 2017 Pazar 14:44
KAVGA BİTTİ, BİRLİK OLMA ZAMANI

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Pazvant, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yürüttüğü çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında basın mensuplarına bilgi vererek "Akçakoca için çalışıyoruz." dedi.

Basın mensuplarının Akçakoca'ya kurulması planlanan OSB hakkındaki sorularına cevap olarak da, kendilerinin dikkatle takip ettiği konunun mahkeme kararı sonrası çalışmaların yeniden başladığını ifade etti. 

Pazvant, mahkemeye sunulan OSB kurulumunun yürütmesinin durdurulması'nın Zonguldak Bölge İdare Mahkemesince değerlendirildiğini ve durdurulmanın red edilmesine karar verildiğini kaydetti.

Karar ile birlikte ÇED raporunu işleme koyacaklarını anlatan Pazvant, "Mahkeme kararımız çıktı. Mahkemenin onayından sonra hali hazırda elimizde bulunan ÇED raporu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza dosyamızı sunacağız." dedi.

Pazvant, bakanlık nezdinde araştırma ve inceleme yapılacağını belirterek ,"Bakanlıkta bunun bir süreci var. 3 ay gibi bir süre sonrasında elimize aldığımız ÇED raporu, Akçakoca Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni kurmamızda son aşama olacak."


"Kavgalar bitti artık birlik olma zamanı" 

Pazvant, "Kurulacak olan müteşebbis heyetin çalışmaları sonucunda yer anlaşması yapılan OSB'nin Akçakoca'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2017 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.