KARDEŞLER PETROL AÇILDI

Akçakocalı 4 İş Adamının ortak olarak faaliyetlerine başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılışı yapıldı.

KARDEŞLER PETROL AÇILDI

Akçakocalı 4 İş Adamının ortak olarak faaliyetlerine başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılışı yapıldı.

21 Haziran 2018 Perşembe 13:13
KARDEŞLER PETROL AÇILDI

Aydınpınar Caddesi üzerinde hizmete başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılışı törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin, Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazavant , AK Parti Düzce Milletvekili adayı Numan Çabuk, CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, iş adamları ve davetliler katıldı.

Akçakoca’lı  dört iş adamı Okan YanmazGökhan Yanmaz, Mehmet Topuz ile Hakan Köse’nin ortak girişimleriyle hizmete başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılış törenini İşletme sahipleri adına Okan Yanmaz’ın hoşgeldiniz konuşması ile başladı.

YANMAZ, “ YENİ YATIRIMLARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Yanmaz “Katılımınız bizlere onur verdi. İnşaat sektöründe bölgenin aktif şirketleri olarak önemli yatırımlarımızın yanına  akaryakıt ve enerji sektörünü de Kardeşler Petrol olarak eklemiş bulunmaktayız. İnşallah bu başlangıç olur ve Düzce bölgesinde yeni yatırımlara imza atmayı sürdürürüz,” dedi.

Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant da, Akçakoca’da birlik beraberlik ve ortaklık kültürüne önem verdiklerini dile getirdi.

Açılış kurdelesi edilen duaların ardından kesilmedi. Kurdelenin kesilmesinin ardından ziyaretçiler tesisi gezerek işletmecilere bol kazançlar dilediler.  

Son Güncelleme: 21.06.2018 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84