Başkan Ay’dan Ekonomi Uyarısı: Her Sene Cep Telefonu Almayın

TÜMSİAD tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Belediye Başkanı Dursun Ay ve TÜMSİAD Başkanı Ömer Gürler ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ay’dan Ekonomi Uyarısı: Her Sene Cep Telefonu Almayın

TÜMSİAD tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Belediye Başkanı Dursun Ay ve TÜMSİAD Başkanı Ömer Gürler ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 17:12
Başkan Ay’dan Ekonomi Uyarısı: Her Sene Cep Telefonu Almayın

Kuruluşunun ardından Ticaret-i Fabrika adı altında ilk kahvaltısını düzenleyen TÜMSİAD’ın Ergüvan Tesislerinde gerçekleştirdiği organizasyona Düzce İş Dünyasından önemli isimler ve Başkan Ay katıldı. Kahvaltı ardından açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Başkanı Ömer Gürler ve Belediye Başkanı Dursun Ay önemli hususlara dikkat çekti. Ekonomiyi dengelemek adına önerilerde bulundu.

“Krizi Fırsata Çevirmeliyiz”

TÜMSİAD Başkanı Ömer Gürler ekonomiye katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirirdi. Gürler: “Düzce’mize katkı sağlamak amacıyla küçük ve orta boy işletmeleri bir araya getirdik. Başta Düzce olmak üzere ülke ekonomisine katkı sağlamak için firmaları buluşturmak, teşviklerden faydalandırmak ve büyümelerine katkı sağlamak amacındayız” dedi. Halkın dövizlerini bozdurarak ekonomiye katkı sağlayabileceğini belirten Ömer Gürler Krizi fırsata çevirmek gerektiğini dikkat çekti. Gürler: “Kurların bu seyrini bir fırsat olarak görüyorum. Türkiye şu anda ihracat atağına geçmelidir. Çin ile yarışabilecek durumdayız. Dünyaya ciddi miktarda ürün satabilecek duruma geldik. İş adamları olarak bize düşen bol ihracatla döviz kurunu dengelemektir. Krizleri fırsata dönüştürmeliyiz. Umutsuzluğa kapılmayalım. Her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“Her Sene Cep Telefonu Almayın”

Belediye Başkanı Dursun Ay’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını yineledi, dövizlerin bozdurulması gerektiğine vurgu yaptı. Ay halka da ithalatı azaltma çağrısında bulundu. “Yurtdışından alınan ürünlerin tüketimini aza indirip, dışarıya sattığımız ürünleri arttırmamız lazım. Her sene cep telefonu almayalım. Aldığımız cep telefonlarını 3-5 sene kullanalım. Vatandaşlarımız ithal ürünlerin alımını azaltarak ekonomiye katkıda bulunacaklar. Hep beraber bunun altından kalkacağız.” sözleriyle çağrıda bulundu.

Son Güncelleme: 08.08.2018 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.