AHŞAPI YAŞAM ALANINA SUNUYOR

2003 yılında Akçakoca da kurulan Onsa Orman Ürünleri ahşap sahibi Orman Mühendisi Yusuf Sağlam ağaca olan ilgisini ve aşkını işleyerek yaşam alanlarına sunuyor.

AHŞAPI YAŞAM ALANINA SUNUYOR

2003 yılında Akçakoca da kurulan Onsa Orman Ürünleri ahşap sahibi Orman Mühendisi Yusuf Sağlam ağaca olan ilgisini ve aşkını işleyerek yaşam alanlarına sunuyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba 20:25
AHŞAPI YAŞAM ALANINA SUNUYOR

Akçakoca mobilyaları sitesinde üretim merkezi olun işletme Akçakoca başta olmak üzere bölgede ahşabı yaşam alanlarına sanata çevirerek görsel bir şölen hazırlıyor.

18 kişilik ekibiyle ağaç ürünlerini 900 metrekare kapalı 1000 metrekare açık alanda üretip yapan işletme sahibi Sağlam” Belediyelere bahçe mobilyaları, kamelya banklar ahşap evler ahşap büfeler ahşapla ilgili akla gelen ne varsa bilgiyle aşkla işleyip insanların yaşam alanlarına sunuyoruz “ dedi.

TARİHİ MEKANLARDA RESTORASYONDA HAKLI GURURUMUZ VAR

Akçakoca Sokak iyileştirme ve tarihi ayakkabıcılar çarşısının restorasyonunu yaptıklarını ifade eden Sağlam” Ayakkabıcılar çarşısı başta olmak üzere Akçakoca kadınlar plajının ahşap yer aşımlarını yaptık. Şimdi Değirmen ağzındaki15 Temmuz Parkının kamelya ve ahşap işlerini yapıyoruz. İzmit Orman Su işlerinin ahşap işlerini yapıtık. Kilisin tüm köylerinde ahşap duruklar yaptık. Ankara Kale içindeki Washington Restorasyonun restorasyonunu yaptık. Zonguldak’ta tarihi Fransız Konaklarının Seba inşaatın restorasyonunu yaptık. Ankara Büyükşehir Belediyesinin MTA kampının ahşap işlerini yaptık” dedi.

Orman Mühendisi olan Sağlam yaptığı işi sevdiğini belirterek” Ağaca şekil vermek ahşabın şekillenerek yaşam alanına sunulmasından büyük bir mutluluk duyuyorum. Eski tabirle bir söz vardır. İnsanlar doğar ahşaba dokunur ölür ahşaba dokunur derler. Ahşap insana farklı bir huzur veriyor. Ahşap insana farklı bir görsellik keyfini yaşatıyor. Benim ormancı bir aileden gelmem ahşaba olan tutkumu insanların yaşam alanına sunarken hem maddi hem de manevi huzuru yaşıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.