TOPYEKÜN GÖREVE ÇAĞIRDI

Mhp Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel Akçakoca ya açılıcak olan fen lisesinin kitapçıklarda yer almaması üzerine ilçe eğitiminde gelinen duyarsızlığa dikkat çekti.

TOPYEKÜN GÖREVE ÇAĞIRDI

Mhp Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel Akçakoca ya açılıcak olan fen lisesinin kitapçıklarda yer almaması üzerine ilçe eğitiminde gelinen duyarsızlığa dikkat çekti.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 01:03
TOPYEKÜN GÖREVE ÇAĞIRDI

Başarı sırılamasında Düzceyi eğitimde üst lige taşıyan Akçakoca Sosyal Bilimler lisesi muammasından sonra Fen lisesi muamması yaşamaya başladı. Bakan Faruk Özlünün beyanı ile Akçakocaya açılacak olan Fen Lisesi tercih kitapçıklarında yer almadı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP ilçe Başkanı Mustafa Özensel"Bu sene  Akçakoca'ya açılacak olan Fen Lisesinin tercih ve kitapcıklarında yer almamasının Akçakoca'mız adına büyük bir kayıp oldugunu öncelikle beyan ederim.

Verilen sözler ya yerine getirilmiyor yada verilmiş haklar geriye alınıyor.İşletme fakültesinin açılmaması ve sosyal bilimler lisesinin akıbetinin belirsizliği,bitirilmeyen Açakoca-Melenağzı yolu yakın zamanda yaşanılan durumlardır ve herkes tarafından bilinmektedir.Biz başta Akçakoca'nın seçilmiş Siyasileri Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Yöneticileri,Sivil Toplum Örgütleri, Odalar gereken önem ve hassasiyeti Akçakoca'mızın menfaati için en yüksek seviyede sağlamamız gerekir.Yanı başımızdaki Alaplı ve karasu ilçeleri son 10 yılda çok gerilerden gelip ekonomik ve sosyal açıdan  maalesef Akçakoca'mızı geçmekle kalmayıp adeta fark atmışlardır.

Durum bu haldeyken Akçakoca'mızı hak ettiği yere getirmek ve verilen sözlerin yerine getirilmesini sağlamak için herkesi top yekün göreve çağırıyorum." dedi.

Öte Yandan Ak partili yöneticiler yaptıkları değedlendirmede" Bu işin birinci derecede takipçisi ilçe başkanı olmalıdır. Sayın Bakan Faruk Özlü bey Söz verdi. Bu sözün altında kalmayacaktır. Ancak partimizin ilçe başkanı İl genel meclis üyeleri ve Belediye başkanı bu meseleyi takip etmeli. Akçakoca da ikinci bir Sosyal Bilimler vakası yaşamak istemiyoruz " dediler.

Son Güncelleme: 12.12.2018 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.