ÖZLÜ'DEN EĞİTİM HAMLESİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitim noktasında ciddi gayret sarf ettiklerini ve Düzce’de ikili eğitimin sona erdirilmesi noktasında büyük adımlar attıklarını belirterek, “Düzce, bu çalışmalarla ikili eğitime son veren nadir illerden birisi olacak” dedi.

ÖZLÜ'DEN EĞİTİM HAMLESİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitim noktasında ciddi gayret sarf ettiklerini ve Düzce’de ikili eğitimin sona erdirilmesi noktasında büyük adımlar attıklarını belirterek, “Düzce, bu çalışmalarla ikili eğitime son veren nadir illerden birisi olacak” dedi.

16 Kasım 2021 Salı 18:40
ÖZLÜ'DEN EĞİTİM HAMLESİ

Eğitime ayrı bir önem vererek Düzce’de ikili eğitimin sona erdirilmesi için projelere imza atan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir merkezinde kalan okulların şehir dışına taşınması konusunda mesafe kaydettiklerini söyledi. Başkan özlü ayrıca 12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nde yıkılan okulların da taşınmasına yönelik çalışma başlattıklarını kamuoyu ile paylaştı.

RIZA MALATYALI OKULUNA YENİ YER BAKILIYOR

Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitime katkı noktasında ikili eğitimin sonlandırılması için belediye olarak birçok adım attıklarını kaydetti. Başkan Özlü okulların şehir dışına taşınması konusunda önemli bir yol kat edildiğini söyleyerek, “Depremde yıkılan okullara yönelikte Milli Eğitim Müdürümüzle bir toplantı yaptık. Belediye olarak yer tahsisi konusunda çalışıyoruz. Rıza Malatyalı İlkokulu’nun yerinin ayarlanması için gayret sarf ediyoruz. Nasıl ki şehir merkezinde olan okulların dışarı taşınmasında ciddi bir mesafe aldıysak, depremde yıkılan okulların taşınması konusunda da ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan AK Parti teşkilatlarına ve belediye personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

2 ARALIK’TA İHALE VAR

Düzce’de okul sorununa köklü çözüm sağlayacaklarını ifade ederek, eğitim konusunda devam eden ve yapılacak olan okul projelerine yönelik çalışmalardan bahseden Başkan Özlü, “48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu, Düzce’nin en büyük ortaokulu olacak. Kaba inşaatı bitti, ince inşaatına başlıyoruz. Bunun yanı sıra şehir dışına taşınacak bir diğer okulumuz olan İsmet Paşa Okulu’nun ihalesi de 2 Aralık tarihinde yapılacak. Projelerini biz yaptık, çok güzel nezih bir okul olacak. Otogar binasının güneyinde, sponsorlar ve bağışçılar ile birlikte belediye imkânlarıyla yapmakta olduğumuz Azmimilli İlkokulu’nun temel kazı çalışmalarına başladık. İnşallah önümüzdeki öğretim yılına yetiştireceğimiz okullar olacak. Düzce, bu çalışmalarla ikili eğitime son veren ilk illerden birisi olacak” şekli

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84