ÖZEL PROGRAMIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Düzce’de alanlarında başarılı çalışmalara imza atmış öğretmenleri başkentte ağırlayacak.

ÖZEL PROGRAMIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Düzce’de alanlarında başarılı çalışmalara imza atmış öğretmenleri başkentte ağırlayacak.

21 Kasım 2023 Salı 12:12
ÖZEL PROGRAMIN DETAYLARI BELLİ OLDU

 
Millî Eğitim Bakanlığınca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelecek öğretmenler için Ankara ve İstanbul'da çeşitli etkinliklerin de yer aldığı özel bir program hazırlandı.
Hazırlanan etkinlikler, tüm illerden seçilen ve mesleğinde fark oluşturan öğretmenlerin katılımıyla 22 Kasım'da Ankara'da başlayacak.
Etkinlikler kapsamında, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde 81 ilde düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer alacağı serginin açılışı yapılacak ve yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilecek.
81 ilden seçilen mesleğinde fark oluşturan öğretmenler ve şehit öğretmen yakınları, "Şehit Öğretmenler Abidesi" ziyaret ettikten sonra “100. Yıl Eğitim Hatıra Ormanı”na fidan dikecek.
Sonrasında, tarihî ve kültürel geziler kapsamında Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnografya Müzesi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, 1 ve 2. Meclis Binası, Hacı Bayram Veli Cami ve Müzesi ile Taceddin Dergâhı ziyaret edilecek.
Aynı günün akşamında, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla öğretmenler ve şehit öğretmen yakınlarına akşam yemeği verilecek.
Öğretmenler, kültürel ve tarihî geziler kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Beştepe Millet Camisi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayisi (TUSAŞ)’ni ziyaret edecek.
Aynı günün akşamında, Başkent Öğretmenevi’nde şehit öğretmen yakınlarına akşam yemeği verilecek ve Hayati İnanç'ın şehitlik ile ilgili programı olacak.
Öğretmenler, 24 Kasım'da Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Anıtkabir'i ziyaret edecek.
Öte yandan, 81 ilden seçilen öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından da kabul edilmesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
DÜZCE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.