DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından Düzce Üniversitesi’ne yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için kayıt süreci başladı.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından Düzce Üniversitesi’ne yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için kayıt süreci başladı.

20 Ağustos 2019 Salı 11:39
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından lisans ya da ön lisans programlarında bölümlere yerleşen öğrencinler için kayıt süreci başladı.

Geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin tercih listelerinde üst sıralarda yer alan Düzce Üniversitesi, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da  kontenjanlarının neredeyse tamamını doldurdu. Düzce Üniversitesi, bölümlerini tercih eden ve kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere elektronik kayıt dışında bizzat kayıt imkanı da sunuyor. Şahsen kayıt işlemleri, Konuralp Yerleşkesindeki Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi ile Düzce ve Akçakoca Yerleşkelerinde gerçekleştiriliyor.

Birçok şehirden öğrencilere kucak açan Düzce Üniversitesi, kayıtlarını gerçekleştirmek üzere Düzce’ye gelen öğrenciler ve aileleri için tüm imkanlarını seferber etti. Öğrencilerinin ve ailelerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideren Düzce Üniversitesi, kurduğu stantlarıyla öğrencileri en doğru şekilde yönlendirerek, kayıt işlemlerini kısa sürede, rahat ve kolay bir şekilde tamamlamasını sağlıyor. Kayıt alanında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile öğrencilerin işlerini kolaylaştıracak birçok kamu ve özel kuruluşların standartları da yer alıyor. Kayıt yaptıracak öğrencilere bu stantlarda; güvelikten barınmaya, ulaşımdan burs imkanlarına kadar birçok konuda detaylı bilgiler veriliyor.

 

Kayıtların hızlıca tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ve velileri, kayıt merkezlerinde görevli personellere teşekkürlerini iletti.

Düzce Üniversitesi’nde şahsen kayıtlar, 23 Ağustos Cuma günü sona erecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.