AMAÇ PRATİK EĞİTİM HEDEF İSTİHDAM DI

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu 2016-2017 Akademik Yılı planlı faaliyetleri çerçevesinde “Seyahat İşletmelerinde İstihdam Olanakları” konulu panel düzenledi.

AMAÇ PRATİK EĞİTİM HEDEF İSTİHDAM DI

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu 2016-2017 Akademik Yılı planlı faaliyetleri çerçevesinde “Seyahat İşletmelerinde İstihdam Olanakları” konulu panel düzenledi.

17 Mart 2017 Cuma 11:16
AMAÇ PRATİK  EĞİTİM HEDEF İSTİHDAM DI

15 Mart 2017 Çarşamba günü Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen panelin konukları Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı ve O Tur Bu Tur isimli seyahat acentası sahibi Ömer Özcan, Eskişehir Şara Turizm isimli seyahat acentasının Genel Müdürü Gürhan Dilcioğlu ile Bilgi İşlem Merkezi Müdürü Ümit Ağbaba, Çağrı Merkezi Müdürü Deniz TURAY ve Operasyon Müdürü Cansu AKTAŞ’tan oluşan ekibi oldu.


Açılış konuşmasını Topluluk Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Arif GÜNGÖR’ün yaptığı panelin moderatörlüğünü Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan yaptı. Yüksekokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdikleri panel 2 saatten fazla sürmesine rağmen büyük bir ilgi ile takip ettiler.
Panelistlerin ve moderatörün verdiği bilgileri dikkatle dinleyen öğrenciler sık sık sorular sorarak kariyer alternatifleri için değerlendirmelerde bulundular. Seyahat işletmeciliğinde istihdam olanaklarının detaylı bir şekilde anlatıldığı ve teknolojik gelişmelere uyumlu olmanın, iletişim kabiliyetinin ve en önemlisi de çok çalışarak kendini güncel tutmanın sektörde istihdam olanaklarını ve kariyer gelişimini arttıracağının vurgulandığı panel katılımcılara günün anısına Teşekkür Belgelerinin takdimi ile son buldu. Panel sonrasında Şara Turizm tarafından staj yapma veya iş imkanının sunulduğu bir stand açıldı ve bu stantta öğrenciler, seyahat acentası ile birebir görüşme imkanı buldular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.