YILMAZ SÖZÜNÜ TUTUYOR

MHP Düzce halkına teşekkür etmeye başladı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz seçimden sonra sizleri tekrardan ziyaret edeceğim sözünü tutuyor.

YILMAZ SÖZÜNÜ TUTUYOR

MHP Düzce halkına teşekkür etmeye başladı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz seçimden sonra sizleri tekrardan ziyaret edeceğim sözünü tutuyor.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 16:27
YILMAZ SÖZÜNÜ TUTUYOR

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri propagandası döneminde MHP vekil Adaylarına gelen taleplerinin başında “ Vekil seçildikten sonra bizleri unutuyorsunuz, bir daha gelin bizlerin yanına” olmuştu. Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’da seçim döneminde vatandaşlara seçilmesi halinde “bir daha sizlerin yanına geleceğim ve sizlere teşekkür edeceğim” sözünü vermişti.

Düzce Vekili Yılmaz vatandaşları ziyaret etmeye başladı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek teşekkür ziyaretlerine başladı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, “ seçim öncesinde de sizleri ziyaret ettik. Sizlerden destek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ve MHP Milletvekilliği için destek istedik. Öncelikle sandıklara giderek hür iradeniz ile oylarınızı kullandığınızdan ve vatandaşlık görevlerinizi yerine getirdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. bana seçim döneminde destek veren vermeyen Düzceli hemşerilerime de ayrıca teşekkürlerimiz sunarım. Sizlerin seçim öncesinde benden talepleriniz oldu. Bunların başında ise sizleri ziyaret etmem vardı. Bende hem sizlerin isteğini yerine getirmek hem de sizlere teşekkür etmek için karşınıza geldim. Bundan sonraki süreçte de belli zaman periyotlarında bu ziyaretlerimi devam ettirerek sizlerin talep ve beklentilerini alarak çalışacağım” şeklinde konuştu.

 Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri Vekil Yılmaz’a kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ederek, istek ve beklentilerini aktardılar. Yılmaz, gelen talepleri teker teker not aldı.

Son Güncelleme: 02.07.2018 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.