YILIN SON UMRE KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Hacı Hidayet Tur ile Türkoğlu şirketleri ortaklığında gerçekleştirilen yılın son umre organizasyonunda 53 kişilik kafile Cedidiye Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından kutsal topraklara uğurlandı. Yoğun bir kalabalık eşliğinde uğurlanan kafile 14 Mayıs’ta yurda dönecek.

YILIN SON UMRE KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Hacı Hidayet Tur ile Türkoğlu şirketleri ortaklığında gerçekleştirilen yılın son umre organizasyonunda 53 kişilik kafile Cedidiye Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından kutsal topraklara uğurlandı. Yoğun bir kalabalık eşliğinde uğurlanan kafile 14 Mayıs’ta yurda dönecek.

26 Nisan 2023 Çarşamba 16:03
YILIN SON UMRE KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktığımız şu günlerde, hazırlıkları Ramazan öncesinden başlayan ve adeta adım adım kutsal topraklara hazırlanan 53 kişilik umre kafilesi, yılın son umre ziyaretini yapmak üzere, Hacı Hidayet Hac Umre Organizasyonu Şirketi ile Türkoğlu Turizm Şirketi ortak organizasyonuyla kutsal topraklara uğurlandı.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (6)

Sevenlerinin ve sevdiklerinin sevinç gözyaşları eşliğinde ikindi namazının ardından Cedidiye Cami önünden dualar eşliğinde uğurlanan 53 kişilik umre kafilesi, 14 Mayıs Genel Seçimleri nedeniyle 14 Mayıs’ta yurda dönüş yapacak.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (10)

Yolculuk öncesinde düzenlenen seminerler, sunumlar ve sohbetlerle adım adım kutsal topraklar yolculuğuna hazırlanan umreci adayları, Aleyna Mübarek Türkseven Karamaşe yönetimindeki Hacı Hidayet Tur ile Türkoğlu Tur Şirketi ayrıcalığıyla, ilkleri yaşayacakları umre ziyareti için seyahat etti.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (4)

Konuya ilişkin heyecanlarını Öncü Haber mikrofonlarına paylaşan umreci adayları şunları söyledi;

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (5)

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.14 (3)

Türkseven Şirketler Grubu Hacı Hidayet Tur Organizasyonun Rehberi Selami Çatal:

Bu sezonun son umresi yani Ramazan umresinden sonraki son umremiz, Şevval Umresi. Düzce'nin 2 tane güzide şirketi birleştik. Ben kendim Hacı Hidayet Turizm'de görevliyim. Görevli olarak ben kendim gidiyorum. Hocamız da Türkoğlu şirketimizden bir kardeşimiz Yahya Türkoğlu. Hoca görevlimiz de şu anda kendisi orada. 57 kişilik grubumuz var. Allah izin verirse şimdi ikindi namazından çıkıp buradan akşam saat 11 uçağına binip gece 2-3 gibi Medine'de olacağız. Orada bol bol ibadet yapmaya çalışacağız. Ülkemize devletimize milletimize dualar edeceğiz. Buradaki vatandaşlarımıza herkese dualar edeceğiz. Allah nasip ederse 15 günlük olanlar var, 20 günlük olanlar var. Onlarla beraber güzel güzel ibadetlerimizi, tavaflarımızı, umremizi yapıp Türkiye'ye tam seçim günü Allah izin verirse 14 Mayıs günü öğle vaktinde Düzce'ye dönmüş olacağız. Allah hayırlısını eylesin, gitmek isteyenlere de nasip etsin İnşallah.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.14 (6)

"Bu Şevval Umresi, bundan sonra Hac yapacağız İnşallah. Allah'ım bu umrelerimizi sağlıklı sıhhatli, kazasız belasız niyetli olan kardeşlerimizi umre niyetiyle yola çıkanlara Allah orada Peygamber Efendimiz'in başucunda ayak ucunda bizim selamlarımızı gönderiyoruz. İnşallah oraya ulaşır. Selamlarımız ve şifa olarak af olarak dileklerimiz yerine gelir İnşallah. Bundan sonra hac, hacdan sonra İnşallah yine umrelerimiz devam eder. Çok huzurlu, mesut bir şekilde gitmelerini arzu ediyoruz. Buradan Ümmet-i Muhammet için, milletimiz, devletimiz için, birliğimiz beraberliğimiz için dualarını bekliyoruz. Duaların kabul olduğu mekân en uç nokta. Biz de buradan selamlarımızı hürmetlerimizi saygıyla sevgiyle gönderiyoruz. İnşallah onlar da ulaştıracak bize vekaleten.

Zehra Coşkun: Umreye ilk defa gidiyorum. Heyecanlıyım.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (1)

Safiye Bayra: İlk umreye gidişim. çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Ağlamaktan tutamıyorum kendimi.

Rahime Çınar: Kardeşimle beraber gidiyoruz. İlk gidişimiz. Çok mutluyuz, çok hüzünlüyüz. Allah'ım herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16 (5)

Tuncay Kap: Orada çalışıyordum. Ailemle beraber gidiyorum şimdi 4 kişi. Heyecanı bitmez her zaman heyecanı var.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 09.29.16

“Allah size de nasip etsin muradınıza erdirsin sizi. İlk gidişim. Allah böyle nasip etmiş bana. Çok şükür Allah'ımıza.”

“Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Allah'ım hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin.”

Öte yandan, 53 kişilik kafile yapacakları huzur dolu yolculuk, ibadet dolu Umre organizasyonunun ardından, Türkiye’de 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde oy kullanmak üzere en geç 14 Mayıs’ta yurda dönüş yapacak.

Haber – Ahmet Çelik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.