VEKİLLER MAZBATALARINI ALDILAR

Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Ümit Yılmaz mazbatalarını aldılar.

VEKİLLER MAZBATALARINI ALDILAR

Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Ümit Yılmaz mazbatalarını aldılar.

05 Temmuz 2018 Perşembe 14:51
VEKİLLER MAZBATALARINI ALDILAR

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri yapılmıştı. Seçim sonuçlarında Düzce’den tam destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi kurma yetkisini aldı. Düzce Milletvekilleri konusunda ise Cumhur İttifakı adaylarına destek verdiler.

Düzce’nin Ak Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir MHP Milletvekilli Ümit Yılmaz Düzce Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen tören ile mazbatalarını aldılar.

Mazbata törenine Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, YSK Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti ve MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer katıldı.

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “ Yoğun bir süreç geçirdik. Bu süreçte basın mensupları adliye personeli ve teşkilatlarımız olarak yoğun tempo ile çalışan ve emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, “ Yoğun bir çalışma temposunu geride bıraktık. Bizlere oy veren, vermeyen demokratik haklarını kullanmaya %87 oranıyla giden hemşerilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. aynı şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek veren Düzcelilere de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Düzce’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Yaklaşık 40 günün üzerinde seçim çalışması yaptık. Seçimlerde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için oylamalar yapıldı. Cumhur İttifakının göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı teşkilat olarak mutluyuz. Düzce’de %73’in üzerinde oy alınmış olması da bizleri mutlu etti. MHP’li kardeşlerimiz ile birlikte Türkiye’nin bekası adına güzel bir birliktelik oluştu. Tabi bu süreçte siyasetin doğasında olan çekişmeler oldu. Bundan sonraki süreçte uyum içinde çalışarak, parti menfaatlerinin, şahıs menfaatlerinin önemli olunmadığının bilinmesi gerekiyor. Düzce’ye hizmet yolunda Sayın Bakanımız ile birlikte, milletvekillerimiz ile, teşkilatlarımız ile birlikte hareket ederek çalışacağız. Bu süreçte kırdığımız döktüğümüz hemşerilerimiz, teşkilatlarımızdan ve MHP’li kardeşlerimizden helallik istiyorum. Bizden yana helal olsun. Pazartesi günü açıklanacak olan yeni kabinemizde Bakanımızın inşallah görevi devam edecektir. Düzce’mize de hayırlı olsun” dedi.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, “ yapılan seçimlerin ülkemize, milletimize ve Düzce’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu hizmet yarışıydı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 15 Temmuz ruhu ile ortak hareket etme kararını açıklamıştı. Bizlerde yine bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımız için sahalarda çalıştık. Milletvekilleri Düzce’de ittifakın içinde kalmış olması sevindirici oldu. Biz teşkilatlar olarak Yeni Kapı’daki ruh neyse bugün aynı şekilde onu muhafaza ediyoruz. Sayın Bakanımız önce ülkemizin sonra Düzce’mizin bakanıdır. Biz onunla birlikte daha önceden olduğu gibi şimdi de uyumlu bir şekilde çalışacağız. Biz üzerimize düşeni yapacağız. MHP’nin 1 vekili olarak görünebilir ancak bizler ittifak içinde 3 vekilimiz var gibi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Mazbata törenlerinin ardından Ak Parti ve MHP Teşkilat üyeleri Adliye önünde toplu fotoğraf çektirdiler.

Son Güncelleme: 05.07.2018 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.