Vali Dr. Dağlı “Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”...

Vali Dr. Dağlı “Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”...

14 Temmuz 2018 Cumartesi 10:38
Vali Dr. Dağlı “Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Vali Dağlı, mesajında “Demokrasimiz vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin anma günü olan Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 2. yıldönümünü milletçe, birlik ve berberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Millet iradesine ve özgürlüğümüze kasteden, 15 Temmuz akşamı milletimizin kendisini koruması için emanet ettiği silahı, tankı milletimize doğrultan, kendi meclisini, emniyet binalarını bombalayan, kendi vatandaşına kurşun atan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerinde bulundu.

“Millet 15 Temmuz gecesi yeniden bir destan yazdı”

Vali Zülkif Dağlı, 15 Temmuz’da milletin yeni bir destan yazdığını belirterek “Bu aziz milletin evlatları canını hiçe sayarak kısa sürede darbeye karşı etten bir duvar ördü. Bu millet 15 Temmuz gecesi yeniden bir destan yazdı. Milli iradenin bu dik duruşu FETÖ’nün bütün oyunlarını bozdu. Halk demokrasiye ve kendi iradesine sahip çıkıp, hainlerden hesap sordu. Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen, özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bu milletin evlatları, ihanet şebekelerine karşı tüm dünyaya ders olacak şekilde asil bir duruş sergilediler. Kendilerine doğrultulan tankın, topun, tüfeğin ve uçağın karşısında iman dolu göğüsleriyle durdular. Halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını halk gösterdi.

15 Temmuz gecesi yeniden dirilişin sesidir. O gece birlik olma bilincinin yeniden doğuşudur. 15 Temmuz imansız paslı yüreklerin, imanlı yürekler karşısında milletin yekvücut olduğu gecedir. Bu aziz milletin tek savaşı demokrasi ve bağımsızlık içindir. Türk Milletinin bu kutlu yürüyüşü zalime karşı mazlumların yanında dik duruşu nesiller boyu devam edecektir. Millet olarak amacımız 15 Temmuz kahramanlık ruhunu yaşatmaktır. Demokrasimiz, bağımsızlığımız ve bu cennet vatan için sokağa çıkıp canını feda eden aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmalı, kahraman gazilerimizin acılarını dindirmeliyiz. Bu Aziz Millet ’in 15 Temmuz’da büyük bir imtihan vermesi tarihte bir ilktir. Elinde bayrağı, göğsünde imanı ile bu Aziz Millet, bu hain darbe girişimini püskürtmüştür. Bu olay Demokrasi Tarihine altın harflerle yazılmalı anıtlaştırılmalıdır. Bundan böyle devlet olarak; FETÖ, PKK’ ve tüm terör örgütlerine karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün ikinci Yıldönümünde, demokrasimiz vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerinde bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84