TEBER, " SON YARIM SAATE DİKKAT EDİLMELİ"

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Kalıcı Konutlar 3. Bölgede bulunan Anfi Tiyatro’da seçmenlerle bir araya geldi.

TEBER, " SON YARIM SAATE DİKKAT EDİLMELİ"

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Kalıcı Konutlar 3. Bölgede bulunan Anfi Tiyatro’da seçmenlerle bir araya geldi.

23 Haziran 2018 Cumartesi 15:52
TEBER, " SON YARIM SAATE DİKKAT EDİLMELİ"

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Kalıcı Konutlar’da bulunan Anfi Tiyatro’da seçmenlerle buluştu ve seçime 2 gün kala kendilerine destek istediler. Düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisinin 3 vekil adayı da katıldı.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlhan Duru son iki güne girdiklerini ve bu iki günü en iyi şekidle değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederek şu şekilde konuştu; “Seçim çalışmalarımızın başladğımızdan beri gerek Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin göstermiş olduğu performans, gerekse milletvekili adaylarımız Hasan Servet Öktem’in, İlknur Başak Tütüncü’nün, Zafer Teber beyefendinin göstermiş olduğu performanslar gözden kaçmıyor ki son günlerde Cumhurbaşkanı adayımız ve milletvekili adaylarımızın bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu da gösteriyor ki bizlerin yükselişte olduğu, muhalefetin bundan kaygı ve endişe duyduğunu gösteriyor. Şurada kaldı iki gün bu iki günü de en iyi şekidle değerlendirerek inşallah 24 Haziran akşamı coşkulu bir biçimde bu gecemizi taçlandırmayı düşünüyorum.”

İl Başkanı İlhan Duru’nun konuşmasının ardından 3 Milletvekili adayı da söz alarak özellikle sandıklara sahip çıkmalarının gerektiğine dikkat çektiler. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber özellikle seçimde son yarım saate dikkat etmeleri gerektiğini söylerken şu ifadelere yer verdi; “ Sizlerden rica ediyorum. O gün sigara içmek yok, tuvalete gitmek yok, acıktım demek yok. Demokrasiye ancak bu şekiedl sahip çıkarız. Bu ülkeyi kuranlar bakın bu ülkenin kurucusu kendi yatağından çok arazide yattı arkadaşlar. Bunu unutmayın ve bu görev aşkıyla sandıkda durun arkadaşlar. Sandığın başını boş bıraktığınız anda sandık görevlilileri atamayla gelen insanlar sandığa gelemeyecek kişiler adına oy kullanmış olabilirler. Bu tablo bunu gösteriyor. Dolayısıyla sizlerden ricam şu, sabahtan yapamazlar aynı adam gelir ben oyumu kullanacam derse problem çıkar ama son yarım saate girildiğinde lütfen  kimse bir yere ayrılmasın. Sandıklara ancak böyle sahip çılabiliriz. Ne zaman ki ıslak imzayı alırsak o zaman durum netleşmiş demektir. Sizlerden söz almak istiyorum” dedi.

Programın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığına üye olan gençlerin şarkı ve türküleriyle birlikte hem şarkı söylediler hem de vekil adaylarına söyleterek program tamamlanmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.