ODA ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Demirciler Odası Başkanlığı tarafından üyelerine yönelik her yıl Ramazan Ayı’nın ilk Perşembe günü düzenlenen İftar etkinliği bu yıl da düzenlendi. Siyaset ve bürokrasiden de katılımın sağlandığı iftar etkinliğinde 500’den fazla kişi bir arada iftarını açtı.

ODA ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Demirciler Odası Başkanlığı tarafından üyelerine yönelik her yıl Ramazan Ayı’nın ilk Perşembe günü düzenlenen İftar etkinliği bu yıl da düzenlendi. Siyaset ve bürokrasiden de katılımın sağlandığı iftar etkinliğinde 500’den fazla kişi bir arada iftarını açtı.

31 Mart 2023 Cuma 14:39
ODA ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Birlik ve beraberliğin simgesi olan iftar buluşmalarında Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanlığı yıllardır sürdürdüğü geleneğini bu yıl da bozmayarak, Ramazan Ayı’nın ilk perşembe günü iftarını üyeleriyle bir arada açtı.

Oda Başkanı Murat Geçici ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete, oda üyeleri ve aileleri, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, İŞ KUR İl Müdürü Ferhat Acar, CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ve kurmaylarıyla CHP Düzce Milletvekili aday adayı Faruk Darıyerli de katıldı.

Yaklaşık 800 kişinin buluştuğu iftar davetinde konuşan Oda Başkanı Murat Geçici, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında Düzce Belediyesi ile gelinen sürecin hangi aşamada olduğu konusunda bilgiler verdi.

Temellerin atılmaya başlandığı bilgisini paylaşan Geçici, konuya ilişkin şunları söyledi;

“7- 8 senedir her kürsüye geldiğimizde konuştuğumuz bir Düzce’yle alakalı Modern Sanayi projemiz vardı. Ayın 1’inde Düzce Belediye Başkanı’mız, eski Bakan’ımız Sayın Faruk Özlü bununla ilgili bir açıklama yaptı. İnanın ayın 1’inden ayın 30’una kadar 30 gündür, 30 senedir girmediğim şekilde bir stresin içindeyim. Neden? Biz bu projeye tam 7 senedir ekip arkadaşlarımızla -Düzce’nin ihtiyacı olan ve evet böyle bir talebin olan- uğraşıyoruz. Yani dükkân sayısı istek talebi. Bununla alakalı da diyorum ki buradan dükkân alacaklarla alakalı listede ismi olan, bize kayıt yaptıran, ön başvurusu olan bu listelerin tamamını şu an Düzce Belediyemizin Beltaş AŞ’ye bu ihaleyi vermiş olması nedeniyle tüm listelerini ben Beltaş’a teslim ettim.

Fakat teslim etmekle bu iş bitmiyor. Biz Murat Geçici olarak ben bir inşaat firması değilim. Ben beton santralini çalıştıran veya demir işi yapan, müteahhitlik yapan bir kişi değilim. Ben içinizden 790. Sokak Kültür Mahallesi’nde iş yeri olan kaportacı bir arkadaşınızım. Ve sizi temsille, sizin temsil makamınızdayım. Bu da sizlerin bana vermiş olduğu güvenoyuyla.

Şimdi bunu neden anlatıyorum? Arkadaşlar 7 senedir biz bu projeyle uğraşıyoruz. Ve şu an gerek Sayın Bakanımız Düzce Belediye Başkanımız ile yaptığımız toplantı, gerek Kredi Kooperatifi Başkanımız ile yaptığımız toplantı, gerek Beltaş Yönetimi’yle yaptığımız toplantıyla burada bir fiyat ortaya çıktı. Benim ricam burayla alakalı Beltaş ve Belediye’nin ben sizin temsilciniz olarak yönlendirdikleri şekilde hak sahiplerine mesaj atıyorum ve isimlerini yazdırmalarını söylüyorum. Bununla alakalı daha önce de dükkân talebi eden tüm arkadaşlarımızdan şunu rica ediyorum; içinizde Oda Başkanı arkadaşlarımız var, siyasi temsilcilerimiz var aday adaylarımız var. Allah nasip ederse huzurlu bir şekilde iftarımızı açalım. İftarımızı açtıktan sonra bu dükkân alacak olan üyelerimizle alakalı burada 15- 20 dakika sonra bunları enine boyuna konuşalım bir ortak yol bulalım. Bu yolu illettim, tekrar sayın Bakan’ımıza ileteyim. Bizim konuşarak aşamayacağımız hiçbir şey yok. Sadece şunu söylemek istiyorum; 7 senede olmayan bir şey şu an temel pabuçları atılmış. Ben de gittim orada onları gördüm. Bunları konuşalım.

Allah tutmuş olduğunuz orucu, yapmış olduğunuz sevapları kabul etsin. Allah bizim birlik beraberliğimizi, Allah nasip ederse önümüzdeki sene tekrar aynı şekilde bizleri kavuşturmayı nasip etsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Haber – Ahmet Çelik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84