KIŞ GELİYOR…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü göre yağışlı hava etkisi altına giren Düzce ve çevresinde, hava sıcaklıkları da hızla düşecek.

KIŞ GELİYOR…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü göre yağışlı hava etkisi altına giren Düzce ve çevresinde, hava sıcaklıkları da hızla düşecek.

21 Kasım 2022 Pazartesi 17:47
KIŞ GELİYOR…

Düzce ve çevresinde yağışsız ve sıcak geçen sonbahar aylarının ardından, kış kendini hissettirmeye başlayacak. Meteoroloji’nin tahminlerine göre yarından itibaren düşüşe geçecek sıcaklıklar, haftanın ilerleyen günlerinde kış havası yaşatacak.

Meteorolojinin son tahminlerine göre, yağışlı ve lodos ile birlikte görülen sıcak hava, bugünden itibaren yerini gök gürültülü sağanak yağışlı havaya bırakacak.

Hafta boyunca aralıklarla devam etmesi öngörülen yağışlı havanın Perşembe ve Cuma gününden itibaren Düzce’de geniş bir alana yayılması bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda Düzceli vatandaşların yağış anında ani su baskınları, sel, kuvvetli rüzgar, yıldırım düşmesi ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Son Güncelleme: 21.11.2022 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84