KESKİN, “ MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ÇOK İYİ ALDIK”

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Düzcelilere teşekkür ederek oy kayıpları ile ilgili vatandaşların vermiş olduğu mesajları anladıklarını belirtti.

KESKİN, “ MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ÇOK İYİ ALDIK”

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Düzcelilere teşekkür ederek oy kayıpları ile ilgili vatandaşların vermiş olduğu mesajları anladıklarını belirtti.

05 Temmuz 2018 Perşembe 17:08
KESKİN, “ MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ÇOK İYİ ALDIK”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri ile ilgili olarak Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin sosyal medya hesabında mesaj yayınladı.

Kekisn mesajında, “ Düzce’mize Hayırlı Olsun.....

Düzce’de yaşanan yeniden oy sayım sürecinden sonra oluşan tabloda, Düzce’ye hizmet yolunda Cumhur İttifakının Bakanımız Dr. Faruk Özlü liderliğinde büyük işler başaracağına inancımız tamdır.

16 Nisan referandumunun kabul edilmesiyle birlikte Türkiye yeni bir döneme girdi. 24 Haziran seçimleri ile de Türkiye’nin şahlanması için milletin iradesine başvuruldu.“ Türkiye’nin ilk Başkanı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yapacağız dedik. Bunu da milletimizin feraseti ve desteği ile başardık. Her şeyden önce demokrasi kazandı. Milletimiz kazandı. Türkiye’miz kazandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemizin büyük bir atılım ve şahlanış dönemine gireceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Türkiye’nin her yerinde demokrasi şöleni halinde yaşanan seçimlerde Düzce’mizde de milletin iradesinin sandığa yansıması için hukuk kuralları içinde yapılan itirazların Genel Merkezimiz ile istişareler sonucunda yaptığımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşmakta fayda görüyorum. 16 yıl önce milletimizle çıktığımız bu kutlu yolda, her zaman milletimize güvendik ve onlara sırtımızı dayadık. Bu seçimlerde yaşanan tablodan da yine sırtımızı dayadığımız milletimizin bize verdiği mesajı çok iyi aldık. Oluşan tabloyu enine boyuna masaya yatıracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın.

AK Parti Düzce teşkilatları olarak gece gündüz her seçimde olduğu gibi büyük bir özveri ve gayretle çalıştık. İlçelerimizden, beldelerimize, mahalle teşkilatlarımıza kadar yeni sistemi ve sistemin getirilerini anlattık. Kapı kapı gezdik. Girmediğimiz mahalle, köy kalmadı. Sıkmadık el bırakmadık. Bir olduk, birlik olduk ve diri olduk. Bu süreçte canla başla çalışan AK Parti teşkilatlarımla gurur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlere çok iyi şekilde hazırlanacağız.

Yeni sistem ile birlikte oluşacak kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü’nün de yeni kabine içinde olacağını düşünüyor ve inanıyoruz. Düzce’mize Bakanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte hizmet etme yolunda gayret ile çalışacağız.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başta yüzde 52.6 oy oranı olarak milletin büyük teveccühünü alan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a hizmet yolunda başarılar diliyor, tüm hemşerilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum”  dedi.

Son Güncelleme: 05.07.2018 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.