Gittiği Her Köyde Coşku İle Karşılanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, seçim çalışmaları esnasında köy sahalarında çalışmaları sırasında akşam iftardan sonra gitmiş olduğu köylerde köy halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Gittiği Her Köyde Coşku İle Karşılanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, seçim çalışmaları esnasında köy sahalarında çalışmaları sırasında akşam iftardan sonra gitmiş olduğu köylerde köy halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

12 Haziran 2018 Salı 11:04
Gittiği Her Köyde Coşku İle Karşılanıyor

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeksizin ve dur durak bilmez bir şekilde gece gündüz koşturan Zafer Teber, dün akşamda Boğaziçi Beldesi’ndeydi. İftar programlarının ardından teravih namazına kadar bu bölgede çalışmalarını sürdüren Teber, her girdiği kahvehanede büyük bir kalabalığa hitap etti ve sonunda da büyük bir coşku seliyle karşı karşıya kaldı.

Hemen hemen her gittiği köyde “Artık Tamam” diyen köy halkı ile istişarelere giren Teber, dün akşam Boğaziçi Kabalak Köyü’nde seçmenlerle buluştu. Özellikle her seçim propagandasında deklare etmiş olduğu “ Tek Adam mı? Yoksa Demokrasi mi?” cümlesini yineledi. Teber’in konuşmalarının tamamının doğruluğuna inanan köy halkı, konuşmasının sonunda büyük bir alkış ile kendisine destek olmuş oldu.

Özellikle şoförlük mesleği ile ilgilenen köy halkı, Zafer Teber’in “ Demirel’in yaptığı köprüden 11 TL’ye geçiyorsunuz da, neden Tayyip Erdoğan’ın yaptığı köprüden tek sefer geçiş için 114 TL ödüyorsunuz” sorusuna; “ Ne 114 TL’si vekilim git gel 354 TL’Ye geçiyoruz” diyerek karşı geri bildirimde bulundular. İşte bu haksız düzene dur diyeceklerini ifade eden Teber, köy halkından kendilerine destek istedi.

Mazot fiyatlarının da artmasından yakınan köy halkı, Teber’e yetki verildiğinde neler yapacaklarını kendilerine anlatmasını istedi. Yaklaşık 1 saate yakın bir süre konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber; “ Mazot’u 3 TL’ye indireceğiz. Şu anda çiftçimiz mazotu normal fiyattan alıyor. Çiftçimiz mazotu yüksel fiyattan aldığında bu rakamlar tabi doğal olarak da ürüne yansıyor. Bu yansıma tüketiciye kadar geliyor. Bizim iktidarımızda fındık 15 TL olacak. Bizler fındığı hammadde olarak yurt dışına satıyoruz. Bu satış bize 7 dolara mal oluyor, fakat sattıktan sonra ise yurt dışına satılan bu fındık işlenmiş olarak 60 dolara bizim karşımıza geliyor. Neden bizde işlenmiş olarak satamıyoruz? Biz geldiğimizde bunu yapacağız. Marka yaparak fındığın marka değerini arttıracağız” dedi.

Kabalak köyünde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Teber’i köy halkı diğer kahvehanelere kadar takip ederek yanında yer aldılar. Her girdiği kahvehaneye kadar eşlik eden köy halkı; “ Bu kez bu iş Tamam, seni vekil olarak göreceğiz” diyerek Teber’e destek oldular.

Son Güncelleme: 12.06.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.