Dertlerine deva olmak için…

Valilikte düzenlenen ‘Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlar vali yardımcısı ve il kurum müdürleri ile görüşüp sorunlarını paylaşıp çözüm istedi.

Dertlerine deva olmak için…

Valilikte düzenlenen ‘Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlar vali yardımcısı ve il kurum müdürleri ile görüşüp sorunlarını paylaşıp çözüm istedi.

07 Mayıs 2019 Salı 16:14
Dertlerine deva olmak için…

Düzce Valiliği tarafından vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve onlarla birebir ilişki kurmak amacıyla her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Düzce Vali Yardımcısı Adem Keleş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Adem Keleş’e, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve kurum müdürleri de eşlik etti. Toplantıda kaydını yaptıran 50 vatandaş sorun ve taleplerini iletti.

“Ramazan ayının bereketiyle güzel bir toplantı olacak”

Toplantı öncesinde konuşma yapan Vali Yardımcısı Adem Keleş şunları söyledi:

“Her ay düzenli olarak yaptığımız bu ‘Halk Günü Toplantı’mıza sayın valimizin talimatıyla ona vekaleten ben başkanlık edeceğim. Bu toplantılarda, düzenli olarak her ayın ilk salı günü vatandaşımızın derdini, şikayetini, isteklerini ve önerilerini dinlemek üzere kurul olarak il müdürlerimiz, görevli arkadaşlarımızdan oluşan kurulla dinliyoruz. Burada bu ay da ramazan ayının bereketiyle inşallah buraya gelen müracaatçılarımızın dertlerine deva, şikayetlerine çare bulma açısından güzel bir toplantı olacağına inanıyorum. İlginiz için de sizlere teşekkür ediyorum. Bugün de zaten 50’ye yakın müracaatçımız var. Onları bir an önce alıp dileklerini, isteklerini dinleyeceğiz.”

Keleş’in konuşmasının ardından Milli Eğitim Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı müracaat eden 50 vatandaşın tek tek salona alınıp dinlenmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
DÜZCEDüzce ValiliğiVali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84