CUMHUR İTTİFAKI (MHP ve AKP)

24 Haziranda seçime gidiyoruz. Ülkenin kaderini etkileyecek en önemli günlerinden birini yaşayacağız.Seçim şehir üzerindeki atmosferine bakacak olursak, görüntü hiç iç açıcı değil.Hele hele AKP’nin tarafından bakarsanız gri bir tablo görüyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI (MHP ve AKP)

24 Haziranda seçime gidiyoruz. Ülkenin kaderini etkileyecek en önemli günlerinden birini yaşayacağız.Seçim şehir üzerindeki atmosferine bakacak olursak, görüntü hiç iç açıcı değil.Hele hele AKP’nin tarafından bakarsanız gri bir tablo görüyoruz.

23 Haziran 2018 Cumartesi 15:33
CUMHUR İTTİFAKI (MHP ve AKP)

            Peki bunların sebepleri nelerdir:

 1-Her şeyden önce AKP’nin adayları toplumda kabul görmedi.Herkesin ortak görüşü bu istikamette.16 yıldır halkın lehine bir icraatları görülmedi, REİS’e gönül bağı olan halkın verdiği oylarla makam ve mevki sahibi oldular, ancak bu makamları DAVA ŞUURUNDA kullanmadılar.Düzce’de herkes aleni olarak neyin olduğunun farkında.Millet göğsüne taş basa basa sırf REİS’in başı öne eğmesin diyerekten AKP’ ye oy verdi.

Millet sandığa giderken YAPILANLARI ASLA UNUTMAYARAK sandığa gidecek.Vatandaş 700 trilyon gibi yüksek rakamlarda borçlanan bir belediyeyi, yatırım için gönderilen 10 katrilyonun heba edilmesini, Rant devşirme ve ihale takipçiliğinin ayyuka çıktığı görüntüleri, sebepsiz zenginleşme emarelerinin şiddetle görüldüğü tabloyu asla unutmayacak.Yapılmayanları ve yapılan tahribatları sayarsak 20 sayfa yazı yazmak zorunda kalacağız.

 AKP cenahında zaten bir durgunluk var, atanmış&seçilmiş il başkanı ile 2.inci Vekil olarak Düzce’ye gönderilen bayan vekilin bir toplantıda yapmış olduğu konuşmalar, Akp’ye oy vermeyenleri fetö’cü ilan etmeleri, başta Cumhur ittifakının ortağı MHP ile halkta büyük bir tepki gördü.

 Halihazırda seçim çalışmalarında asla CUMHUR İTTİFAKINA  oy istemediler, Cadde sokak gezen araçlarında bir tane CUMHUR İTTİFAKI ile alakalı pankart göremezsiniz.Bütün araçlarda REİS’in resmi mevcut, hala REİS’in üzerinden OY DEVŞİRME düşüncesindeler, bu şunu gösteriyor ki adamların derdi mutlaka hangi şartlarda olursa olsun  koltuğu kapmak, adamların derdi Vatanın bekası Düzce’nin selameti değil, bütün dertleri 16 yıllık alışkanlıkları, “Nasılsa Tayyip var Ceketimizi koysak kazanırız” mantığı.

Ancak son dönemlerde görüntü öyle değil, Akp’nin 3.üncü sırası zaten gitti, ithal vekilde sallanıyor, vatandaş sokakta Akp’ye oy vermeyeceğini söylemekten çekinir halde, sebebi oğlum kızım işten çıkar yarın işyerime gelirler korkusu hakim,değişik bir seçim olacağı kesin,kısacı Akp taraftarı gözüküpte Akp’ye oy vermeyecek bir kitle var,Milletin bu şekilde bir reflekse sahip olmasının sebebi Akp yönetimlerinin, Belediye dahil, REİS sayesinde halktan vesayet almış bir takım vekillerin icraat ve faaliyetleridir.

Diğer bir meseleye gelince; Fahri ÇAKIR toplumdan kabul görmeyen bir aday, 4 yıllık Ticaret Odası macerası zaten aşikar,İthal vekilin durumu malum, 3.üncü sıradaki arkadaşa diyecek bir şeyimiz yok, bu arkadaş vatandaş tarafından samimi ve içten görülüyor, toplumdaki genel kanaat Numan ÇABUK’un “Keşke 1.inci sırada olsaydı” yönünde fikir hakim.

MHP’ye gelince, Cumhur ittifakının bütün sözleşmelerini harfiyen yerine getiriyor.Yaptıkları seçim çalışmasında  ilk önce CUMHUR İTTİFAKI’na oy istiyorlar.Cumhurbaşkanlığı seçiminde TAYYİP BEY’e oy kazandırmak ve yüzdeyi yüksek tutmak amacıyla dirayetli çalışmaları var.

 AKP’ den daha samimi ve içtenler, Vatandaş ılımlı ve sıcak bakıyor, MHP ‘nin oylarının yükseldiği kamuoyu yoklamaların bariz bir şekilde kendini göstermekte.MHP birinci sıra adayı Ecz.Ümit YILMAZ ile 2.inci sıra adayı Dr.Yusuf ARSLAN halkta büyük kabul gören siyasi profiller.MHP Düzce İlinde taşları yerinden oynatacak bir çalışmaya imza attığını söyleyebiliriz.Her gittikleri seçim bölgesinde samimi yaklaşımları CUMHUR İTTİFAKI’na oy istemeleri halkta büyük hayranlıkla karşılanıyor.Benimde bizzat şahit olduğum bir seçim bölgesinde vatandaş “AKP liler bizden bu şekilde oy istemiyor, direkt kendilerine oy talebinde bulunuyorlar, sizin tarzınız ve yaklaşımız ittifaka oy isteme talebende, Biz AKP’lilerden bu şekilde bir söylem ve talep görmedik diyorlar.

Netice itibarıyla; 24 Haziran ülkemizin kaderi ve bekası ile ilgili bir seçim, Bu Millet ve de Düzce halkı bir 5 yıl daha kaderine terk edilmek istemiyorsa, kendisine tepeden bakan sorunları çözmeyen yapıyı iyi çözüp sandıkta ona göre karar vermesi lazımdır.

Bu şehrin bir 5 yıl daha kaybetmeye ne gücü ne takaadi nede lüksü vardır.BAŞKANLIK seçimlerinde REİS’in başkan yapılması elzemdir, Meclis seçimlerinde Düzce halkının 16 yıllık muhasebeyi yaparak sandığa gideceğini, bu şehri hakiki ve samimi vatan evlatlarına temsil edeceğini umut ediyorum.

            Selam ve Dua ile

           

Son Güncelleme: 23.06.2018 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84