ÇAKIR, “İSTEMEDİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem genel seçimleri öncesinde siyasiler vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ak Parti Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır Hasanlar Köyü ve Hecinler Köyü sakinleri ile bir araya geldiler.

ÇAKIR, “İSTEMEDİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem genel seçimleri öncesinde siyasiler vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ak Parti Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır Hasanlar Köyü ve Hecinler Köyü sakinleri ile bir araya geldiler.

05 Haziran 2018 Salı 12:40
ÇAKIR, “İSTEMEDİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK”

Ak Parti Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır 24 Haziran seçimleri öncesinde Hasanlar ve Hecinler Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Düzce’de çöp sorunu denildiği zaman akıllara ilk gelen bölge Hecinler Köyü mevkii.  Fahri Çakır’ın seçim çalışmalara kapsamında ziyaret ettiği Hasanlar Köyünde de konuşulan konu çöp tesisi oldu.

Çakır’ın çözüm önerilerine karşın çöp sorununu bire bir yaşayan vatandaşlar “ burada çöp tesisi istemiyoruz” diyerek konuyu kestirip attılar.

Çakır, “ Bizler buraya seçim pazarlığı yapmaya gelmedik. Asfalt talebiniz olduğunu biliyoruz ve seçimlerden sonra biz olalım olmayalım sizlerin asfalt sorunun çözülmesi gerekiyor. Bizler bu çalışmaların takipçisi olacağız. Çöp sorunu ile ilgili olarak bizler çöplerimizi gelişi güzel bir şekilde dökmek istemiyoruz. Çöp alanlarından iş imkânı ekmek kapısı çıkmasını istiyoruz. Çöpler tamamen ayrıştırılacak ve burada bulunan gençlerimize ekmek kapısı olacak. Burada vahşi depolama gibi bir duruma asla razı değiliz. Bizler sizin talep ettiğiniz yolu, suyu, altı yapıyı buralara getirmek ile mükellefiz. Bizler çöp alanını aynı işer bir fabrika gibi yapmayı boynumuza borç edindik” dedi.

BİZLER ÇÖP SORUNU YORDU

Hasanlar Köyü Muhtarı İlknur Günal, “ Bizleri çöp sorunu çok yordu. Bizler çöpte istemiyoruz, fabrika da istemiyoruz. Bizler fabrika kurulmasını da kabul etmiyoruz. Çöp toplama alanı Hasanlar Barajının üstünde, ana yolun üzerinde ve 3 köyün ortasında bir yerde olmasından ziyade insanların yaşamadığı uzak bir bölge çöplerin toplanma alanı olarak seçilebilir” ifadelerini kullandı.

BENİM MESELEM OLACAK

Çakır, “ Eğer 24 Haziran’da bana görev verilirse sizlerin isteği olan asfalt ve çöp sorunu benim meselem olacak. Çöp toplama alanı için düşünülen fabrika ortamı sizler için, bizler için zararlı olduğunu düşünürsek bunu bizlerde sizlerde istemeyelim. Bizler size zarar vermek için burada değiliz. Düzce’de Günlük ortalama 370 bin ton çöpün üretiliyor. Siz olsanız bu soruna nasıl bir çözüm arayışı içine girersiniz. Sizlerin istemediği bir şeyi bizler buraya yapmayız. Sizin istediğiniz bir şeyi de sizlerle birlikte yaparız” dedi.

 SADECE SEÇİM DÖNEMLERİ GELİNİYOR

Köy sakinleri çöp sorunundan dolayı ciddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını ve sorunların çözüleceği sözünü sadece seçim dönemlerinde verilmemesi gerektiğini belirttiler. Kendilerine verilen sözlerin tutulmadığından dert yanan köy sakinleri, “10 yıldır bizler burada çöp sorunu ile mücadele ediyoruz. Burasının çöp toplama alanı olarak kullanılamayacağını bize söylediler ancak uygulamada söylediklerini yerine getirmediler. Bizler buranın çöp toplama alanı olarak kullanılmasını istemiyoruz. Bizler sağlığımızı kaybetmek istemiyoruz” şeklinde konuştular.

SİZ NE DERSENİZ O OLACAK

Çakır, “ Bizler sizlerin istediğiniz bir projede sizlerle birlikte hareket ederiz, eğer sizin talepleriniz dışında olan bir proje olursa buna sizlerle birlikte karşı çıkarız. Sizlerin isteklerinize ön ayak olacağız. Bu köyler bizim köyümüz, buranın menfaatlerini korumak da bizim işimiz. 24 Haziran’da seçim var. Takdir siz değerli kardeşlerimizin. Sizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2018 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.