SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

08 Aralık 2021 Çarşamba 17:55
SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cumayeri Belediye Başkanlığı makamına 'Daha yaşanabilir Cumayeri' sloganıyla oturan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, son dönemde yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor.

Cumayeri ilçesine rafting ya da gezi amaçlı gelecek yerli ve yabancı ziyaretçilerin daha kaliteli vakit geçirmesi ve kolay ulaşım sağlaması için yol ağını genişleten Başkan Koloğlu, beraberinde hem ana caddelerde asfalt çalışması, hem de ara sokaklarda kilit parke ile çocuk parkı yapımına devam ediyor.

Bu kapsamda saha çalışmalarının son sürat sürdüğünü dile getiren Başkan Koloğlu, "Düzenli yol ağlarımız genişliyor, çocuklarımızın daha güzel vakit geçirebilmesi için çalışıyoruz. Yeni Mahalle 200. Sokak kilit taşı döşeme yapıldı. Yeni Mahalle 203. Sokak kilit taşı döşeme yapıldı. Orta Mahalle 67. Sokak kilit taşı için bordür döşeme başladı. Mehmet Akif Mahallesi Çocuk parkı ve oyun alanında sona yaklaşıldı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.