“MAZLUM COĞRAFYANIN GÖZÜ 24 HAZİRAN’DA”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe iftarına katılarak Cumayerililere seslendi.

“MAZLUM COĞRAFYANIN GÖZÜ 24 HAZİRAN’DA”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe iftarına katılarak Cumayerililere seslendi.

11 Haziran 2018 Pazartesi 14:49
“MAZLUM COĞRAFYANIN GÖZÜ 24 HAZİRAN’DA”

Cumayeri Belediyesi tarafından düzenlenen kardeşlik ve aile iftarına binlerce Cumayerili katıldı. İftara Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri İlçe Başkanı Musa Birdal, Belediye Başkanı Recep Tuna, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve 7 binin üzerindeki Cumayerili katıldı.

İftar öncesinde vatandaşları selamlayan protokol iftar sonrası vatandaşlara seslendi. Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Cumayeri ilçesinde yapılan çalışmaları aktarırken “ Bölgedeki en sağlıklı su Cumayeri ilçemizdedir. Su şebeke hattımız da birkaç ay içinde tamamlanacak. Sanayi sitesinde dükkânlarla birlikte esnaflarımıza teslim edeceğiz. 4 yıl içerisinde iş merkezini hizmete açtık. Belediyemizi de burayı taşıyacağız. Sosyal ve spor tesisleri de açtık. Öğrenci kapasitemizi artırdık. 2500 öğrenci burada okuyabilecek şekline getirdik. Alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. 10 gün içerisinde ihaleye çıkıyoruz. Cumayeri’nde alt yapı ve üst yapı 2 ay içinde bitecek” diye konuştu.

Çakır, 3 Destek İstedi

Ardından sahneye çıkan AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri’nde sandıkların AK Parti ile patlamasını istediğini belirterek, “ Bize operasyonlar çekenlere sesleniyorum. Bize operasyon sökmez çünkü adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan var bizim başımızda. Mazlum coğrafyanın hepsinin gözü 24 Hazirandaki seçimleri bekliyor. Çünkü dünya beşten daha büyüktür diyebilecek bir lider anasının karnından doğmamıştı ama Recep Tayyip Erdoğan bunu demiştir. 16 yıldır bu ülkeye hizmet ediyoruz. Eksikler olabilir ama milletimizin başını hiçbir zaman öne eğdirmedik. İlk desteği Liderimiz için ikinci desteği de güçlü meclis için bize istiyoruz. Üçüncü desteği ise Bakanımız Dr. Faruk Özlü için istiyoruz. Partimizin siyasetin büyüğüdür ve yeni kurulacak hükümette Bakanımız olacaktır. Ben sizden birisiyim. Bu görevi 24 Haziranda verirseniz yolumuza katlayarak hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ Yaparsa AK Parti Yapar” diyerek sözlerini başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ 16 yıldır Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte 80 yılda yapılmayanları yaptık. Bundan sonra da bu hizmet devam edecektir. Biz Cumayeri’nin çocuğuyuz. Sizden istediğimiz siyasi görüşü ne olursa olsun bizleri mahcup etmemizdir. Bu seçim Türkiye’nin beka meselesinin seçimidir. 15 Temmuzda olduğu gibi 24 Haziranda da sizlerden büyük destek bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından AK Parti heyeti vatandaşlarla çay içerek hasbıhal etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84