Hedef 20 Km İçme Suyu Hattı

Dursun Ay, altyapı hizmetlerine ağırlık verildiğini belirtmişti. İçme suyu hattı kapsamında 20 Km çalışma gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Hedef 20 Km İçme Suyu Hattı

Dursun Ay, altyapı hizmetlerine ağırlık verildiğini belirtmişti. İçme suyu hattı kapsamında 20 Km çalışma gerçekleştirilmesi planlanıyor.

31 Temmuz 2018 Salı 15:45
Hedef 20 Km İçme Suyu Hattı

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı Divan Toplantısı’nda  konuşan Belediye Başkanı Dursun Ay, altyapı çalışmalarına önem verdiklerini belirtmişti. Yıl sonuna kadar asfaltlamanın biteceğine değinen Ay bir yıl içinde 17 kilometre yağmursuyu hattı, 2.500 metre yeni kanalizasyon hattı ve 10 kilometre içme suyu hattı yapıldığını bildirmişti.

20 Km İçme Suyu Hattı

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarına hız kesilmeden devam ediliyor. Çalışmalarda öncelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yapımı...

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İbrahim Özer, alt yapı da eş zamanlı çalışma yürüttüklerini belirterek, altyapıda yatırım seferberliği gerçekleştiğini ifade etti. Özer: “Mahallelerimizde içme suyu, yağmursuyu hatları ile kanalizasyon yapımını eş zamanlı olarak yapıyoruz. Düzce Belediye Başkanımız Dursun Ay’ın talimatı doğrultusunda alt yapıda yatırım seferberliği gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız yeni açılan yerleşim bölgelerindeki alt yapıyı tamamlamak üzerinedir. Merkezi ve mahallelerimizde devam eden altyapı çalışmalarımızda bir yıl içerisinde 20 kilometre içme suyu ve 16 kilometre kanalizasyon hedefimiz bulunuyor” sözleri ile belediyenin yoğun çalışma temposunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.