Fethullah” ismine kurban olasıca kişiden bahsediyorum. “Allahın fethi açıcısı” manalarına gelen mübarek ismi yerle bir eden ahmak kişiden bahsediyorum. Gündemden bilerek isteyerek düşürmek isteyen hala gizlimi gizli kriptolu medyacılar var. Asla unutmayacağız unutturmayacağız  kaç yılda geçse yazılarımıza hep o düzenbaz fetönün hainliklerini bir bir yazarken “ÖMER HALİSDEMİR’leri erol olçoklar gibi daha nice nice mübarek şehitlerimizin kahramanlıklarını hep yazacağız konuşacağız yetmezse haykıracağız.

Dünlerde baş yazarımız  kıymetli  SADULLAH ÜNSAL ağabeyimizin köşe yazısını okurken bir zevk aldık bir zevk sormayın harika tedriçler ve açıklamarda bulunmuştu ki işte bu dedik işte söylenmesi gerekenleri açıkca mertçe yazmıştı. Bazılarının yaptığı kirli siyaseti temiz tahlil edip tecrübe süzgeçinden öyle geçirmişti ki nokta atışı cümlelerle kayıtetmişti.

Misal;
“Dünün Fetö aşıkları bugün nefret rüzgarları estirirken ağızlarının kokusuna vakıf olamıyorlar.” Kesin kes mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum. Velhasıl o FETÖŞ zalimi müslümana öyle bir beddua ettiki Allah katındaki arştaki melekler şöyle fısıldadı o bedduan seni bulsun. .. bulduda. ..

GÜNDEME DAİR; Bekarlığa veda eden kızların jeti düştü...

Üzülmek..
Sızlanmak...
Sıkılmak..
Ölüm’ü hatırlamak... 
 
Bir sürü his geldi aklımıza vicdanımıza tabi bu iki kavram olmayan kişilerde gelmedi belkide hiç gelmeyecek. 
 Bir sürü ahlaksızca laf ve yorum yazıldı çizildi “yok içki masalarından dönerken oldu” “yok zengindi işte eğlenerek gitti” “yok yarı cıbıldakken düşüp öldüler gittiler “ filan akla vicdana sığmayacak yazıları yazabildiler çizebildiler. Güzelim TÜRKİYEM meğer içinde ne  kinler besliyormuş ki bu tarz söylenmeyecek sözleri kustular. 

Bunlar bizim ırkımızdan, insanlar , canlı varlıklar kendimizden kendi içimizden insanlar. 
Ama yanlış yaptıkları haller oldu olmadı orası bizleri hiç alakadar ve ilgilidar etmez. Bizlerin sahibi Allah (cc) var. Onu ilgi ve alakadar eder. Hükmü verir. Bizlere düşen son görevlerinde başlarısağolsun geridekilerine sabır ve ihsanlar verilsin diye sözler telkin etmek olmalıydı. 

Biz islam devletlerinin şimdiki ve gelecekteki lider ülkesi olarak şefkati , merhameti ve şecaati barındırdığımızda ancak dim dik olup tüm avrupadaki ve etrafımızda ki düşmanları sindire sindire yenebiliriz. Ama böyle acımasızlık merhametsizlik hepimizi etkiler. Ses etmeyip bizlerde susarsak bu tarz söylemleri yapanlara kapı aralamış oluruz. Bir ölüm var ortada ama zengin ama fakir vefat etmiş farketmez bizlere önyargı yapmak yakışık olmaz. Merhametsiz tabirler kullanmak asla yakışık kalmaz. Bu vatan bizlere şehitler mirası Atalarımızın eserleri olarak kaldı bize düşen bu emaneti en iyi şekilde hakedip sahiplenmek. Bize düşen en iyi şekilde bu vatanı temsil edip Allahımızın devleti aliyye ve islamı dini mübinini doğru şekilde anlayıp anlatabilmek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.