YAŞLI ÇİFTİN EVİ SOYULDU

Düzce Merkeze bağlı Akyazı Köyün’de yaşayan yaşlı çiftin evine 1 yılda 2 kez hırsız girdi. Jandarma ekipleri hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

YAŞLI ÇİFTİN EVİ SOYULDU

Düzce Merkeze bağlı Akyazı Köyün’de yaşayan yaşlı çiftin evine 1 yılda 2 kez hırsız girdi. Jandarma ekipleri hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

05 Nisan 2020 Pazar 15:03
YAŞLI ÇİFTİN EVİ SOYULDU

Hırsızlık Olayı, 3 Nisan 2020 günü Merkeze bağlı Akyazı Köyünde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Koronavirüs Salgını nedeniyle evlerinden dışarıya çıkamayan 72 yaşında ki Meryem Öztürk ve 75 yaşında ki Siyami Öztürk çiftinin evde bulundukları anda, evlerine giren hırsız ya da hırsızlar, evde bulunan bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. 

Hırsızlık olayını ertesi gün anlayan Öztürk Çifti, Konuralp Jandarma komutanlığına başvurarak şikâyetçi oldu. Çiftin evine daha önce de hırsız girdiği ve 300 kilo fındık çalındığı öğrenilirken, Jandarma ekipleri hırsız ya da hırsızları yakalamak için harekete geçti. Öztürk çifti, evlerine giren hırsız ya da hırsızların, aynı köyde oturdukları tahmininde bulunuyor.

Son Güncelleme: 05.04.2020 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.