YAKINLARINI TARAFINDAN ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNDU

Düzce Şehir merkezinden kaybolan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Mehmet Gökmen’den sevindiren haber geldi. Yaşlı adamı, yakınları tarafından Çoban mevkisinde bulundu.

YAKINLARINI TARAFINDAN ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNDU

Düzce Şehir merkezinden kaybolan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Mehmet Gökmen’den sevindiren haber geldi. Yaşlı adamı, yakınları tarafından Çoban mevkisinde bulundu.

02 Şubat 2025 Pazar 15:23
YAKINLARINI TARAFINDAN ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNDU

Akçakoca’nın Ortaca Köyü’nde ikamet eden Alzheimer hastası 75 yaşındaki Mehmet Gökmen, yakınlarını ziyaret için geldiği Düzce’de kayboldu.

Alınan bilgilere göre, dün öğle saatlerinde kardeşinin Eski Sanayi çarşısında bulunan işyerine giden Gökmen, akşam saatlerinde yeğeni tarafından Nusrettin Mahallesi’nde yakınlarının oturduğu bina önüne bırakıldı.

O saatten itibaren Gökmen’den haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine polis ekipleri, Gökmen’in en son görüldüğü yer olan Nusrettin Mahallesi’nde arama çalışması başlatırken, Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Gökmen’in ikamet ettiği Ortaca Köyü’nde bulunan adresi ve akrabalarının evini kontrol etti.

Dünden bu yana kendisinden haber alamayan Gökmen, yakınları tarafından Çoban mevkisinde bulundu. Önce karnı doyurulan Gökmen, ardından sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.